Skocz do zawartości

Jazie 2009

Baloo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Aptekarz, niesamowite Jaśki. Gratuluję !!

I mała sugestia, napstrykałeś już tych zdjęć tyle że teraz proponuję, pokombinować z samowyzwalaczem i strzelić fotkę z rybcią w rękach !! Pamiątka na 100 % będzie przyjemniejsza :D

Pozdrawiam

Kuba

:lol: Takich pamiątek to mam na rozkładzie ok.300sztuk rocznie i nie ma zamiaru ich katować ustawianiem się do zdjęcia niczym panna.

Wolę nie wstawiać fotek na forum.Kubson w takicjh warunkach jak Ja łowie to nie ma szans rozłożyć statywów itd.To dzicz a nie deptak pod Warszawą.

@Aptekarz a ręka była mokra czy sucha? :lol:

normalnie wymiatasz z tymi jaśkami klocki piekne,od czasu larzenie po Narwi jakies 6lat temu takich niewidziałem spaślaków.

piękne

Dzięki Hasior za dobre słowo.Rączka była zwilżona a jak że!!!Najważniejsze jest to że rybka wraca do wody w świetnej kondycji,a złośliwości no cóż przez internet to mamy kupę bohaterów i mataczy przeinaczających fakty.rybka złapana za łeb,a była tylko przytrzymana dla jej dobra,na brudnej szmacie a ściereczka była czysta.Siedzi taki i dłubie w nosie czy jeszcze Bóg wie gdzie i myśli-jaką by tu bzdurę napisać.

To dzicz a nie deptak pod Warszawką.

Tomku,

Z całym szacunkiem: pod Warszawą (takie miasto). Warszawka to ludzie i atmosfera, w większości kreowana przez przyjezdnych, którzy chcą się wybić i zaistnieć.

Generalizuję: wszyscy nienawidzą Warszawy i jej klimatów, lecz wielu chce tu być, żyć, zarabiać. I pies im mordę lizał. niech w swoich rodzinnych stronach psioczą na Warszawę.

A jak ktoś jeszcze nie jest zadowolony, to niech rząd, Sejm i ministerstwa zabierze do siebie, i będzie git! :D

Aptekarz, niesamowite Jaśki. Gratuluję !!

I mała sugestia, napstrykałeś już tych zdjęć tyle że teraz proponuję, pokombinować z samowyzwalaczem i strzelić fotkę z rybcią w rękach !! Pamiątka na 100 % będzie przyjemniejsza :D

Pozdrawiam

Kuba

:lol: Takich pamiątek to mam na rozkładzie ok.300sztuk rocznie i nie ma zamiaru ich katować ustawianiem się do zdjęcia niczym panna.

Wolę nie wstawiać fotek na forum.Kubson w takicjh warunkach jak Ja łowie to nie ma szans rozłożyć statywów itd.To dzicz a nie deptak pod Warszawą.

No to tylko pogratulować tych 300 rocznie :D

Jeśli byś się należycie przygotował nie byłoby mowy o katowaniu, uwierz mi, ale wiem, wiem, nie chce się, czasu szkoda itd...

Piszesz że wolisz nie wstawiać fotek na forum :wacko: , dziwne, czyli lepiej wrzucić kilkanaście fotek z pięknymi rybami na szmacie ?? Przecież nie ma na forum konkursu pt: kto wrzuci więcej zdjęć - nie o to chodzi, myślę że nie tylko Ja ale i kilku innych wolałoby zobaczyć jedno, ale z pięknie wyeksponowaną rybcią :D

A na koniec - statyw to taka cudowna rzecz że da się go rozłożyć niemal wszędzie, niestety w takim sajgonie trzeba w to włożyć troszkę więcej wysiłku niż na deptaku pod Warszawą :D

Pozdrawiam

Kuba

kiedyś napisałem Aptekarzowi że jest boleniowym mistrzem. Teraz wszystko wycofuje to multiinstrumentalista. Wyrafinowany łowca wszystkiego i na wszystko.

Gratulacje.

Pomyślcie co by się stało jak by gdzieś bliżej troci mieszkał. Drżyjcie ryby.

Gratulacje i uznanie.

Przede wszystkim gratulacje za ryby, one sie z reguly same na haczyk nie pchaja i trzeba popracowac, zeby je oszukac...

Jednak musze wtracic slow kilka na temat niektorych zdjec, zwlaszzca ze widze, nie wszystkim sie one podobaja.

Rowniez wydaje mi sie, ze warto cyknac nawet mniej fotek ale unikac takich klimatow jak z ta szmata.

Gumo

:lol: :lol: :lol: Statyw mam ze sobą na okoliczność Jazia 60+.Kubson dzięki za rady,bzdury co prawda ale dobrze chciałeś.

quote]

Bzdury mówisz ?? Ehhhh...

Z jednym masz rację, dobrze chciałem, ale...

To Ty najpierw piszesz że nie będziesz katował ryb ustawianiem i pozowaniem jak panna, a teraz że jednak masz statyw na okoliczność Jazia 60 +, widzę że przyświeca Ci cel, zdjęcie ponad wszystko. A Jazie 60+ można zakatować (to Twoje słowa), aby tylko zdjęcie było !!

Naprawdę dobre :lol: :lol:

Z mojej strony koniec OT. Przepraszam.

Pozdrawiam

Kuba

Ano wlasnie o to chodzi...

Taki z ciemnym zabarwieniem Jasio, zlowiony nie w naszych klimatach na calkiem spora przynete. Woda byla czysta a mimo to wzial na plecionke. Testowalem tu spiderwire ultracast 8lb....za wczesnie na sady ale nowa plecionka wyglada na 1 rzut oka jak zylka. Pozostale parametry jak nierozciagliwosc , wytrzymalosc ma jak plecionka.

.

Gumo

post-15-1348914461,8362_thumb.jpg

post-15-1348914461,9355_thumb.jpg