Tomy Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Jaśki 40+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 APTEKARZ Dajesz Czadu Widac ze z wedka urodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 A dzięki Gugcio za gratki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Ja mogę zdjęć nie oglądać, ani robić w ogóle. Żebym tylko 10% tego łowił co Tomek PZDR i luzior Dzienks Piotr!A gdzie Ty się podziałeś bo Cię jakoś nie widzę nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 kiedyś napisałem Aptekarzowi że jest boleniowym mistrzem. Teraz wszystko wycofuje to multiinstrumentalista. Wyrafinowany łowca wszystkiego i na wszystko.Gratulacje. Pomyślcie co by się stało jak by gdzieś bliżej troci mieszkał. Drżyjcie ryby. Gratulacje i uznanie. Ssamer dzięki za gratki i pozdrawiam.na trotki mam zaproszenia od ludzi,ale bliżej mam na głowatki i chyba się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Statyw mam ze sobą na okoliczność Jazia 60+.Kubson dzięki za rady,bzdury co prawda ale dobrze chciałeś. quote] Bzdury mówisz ?? Ehhhh...Z jednym masz rację, dobrze chciałem, ale... To Ty najpierw piszesz że nie będziesz katował ryb ustawianiem i pozowaniem jak panna, a teraz że jednak masz statyw na okoliczność Jazia 60 +, widzę że przyświeca Ci cel, zdjęcie ponad wszystko. A Jazie 60+ można zakatować (to Twoje słowa), aby tylko zdjęcie było !! Naprawdę dobre :lol: Z mojej strony koniec OT. Przepraszam. PozdrawiamKuba Kubson nie wzdychaj tak Ehhh...Ohhh...tylko jedz więcej błonnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Statyw mam ze sobą na okoliczność Jazia 60+.Kubson dzięki za rady,bzdury co prawda ale dobrze chciałeś. quote] Bzdury mówisz ?? Ehhhh...Z jednym masz rację, dobrze chciałem, ale... To Ty najpierw piszesz że nie będziesz katował ryb ustawianiem i pozowaniem jak panna, a teraz że jednak masz statyw na okoliczność Jazia 60 +, widzę że przyświeca Ci cel, zdjęcie ponad wszystko. A Jazie 60+ można zakatować (to Twoje słowa), aby tylko zdjęcie było !! Naprawdę dobre :lol: Z mojej strony koniec OT. Przepraszam. PozdrawiamKuba Kubson nie wzdychaj tak Ehhh...Ohhh...tylko jedz więcej błonnika. A Ty dalej swoje, a miało już nie być OT...ludzie jednak są uparci... No cóż, gratuluje kolejnych Jaśków, no i życzę tego upragnionego 60+ PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Dzięki Kuba 60+ to Mój cel,a czy wyjdzie zobaczymy.Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 kiedyś napisałem Aptekarzowi że jest boleniowym mistrzem. Teraz wszystko wycofuje to multiinstrumentalista. Wyrafinowany łowca wszystkiego i na wszystko.Gratulacje. Pomyślcie co by się stało jak by gdzieś bliżej troci mieszkał. Drżyjcie ryby. Gratulacje i uznanie. Ssamer dzięki za gratki i pozdrawiam.na trotki mam zaproszenia od ludzi,ale bliżej mam na głowatki i chyba się skuszę. a widzisz Ssamer boi sie boi tej himerycznej ryby ja tam z pomorza pojade pochodzic za głowa...a Tomy mowi ze za stary...a wiem ze nma sprzeciwo na trotke,zreszta całe SALMO 2009 mógłby zaopatrzyc upsss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Kuba Ty chyba czarodziej jesteś.Prawie że prawie się to co Mi życzyłeś spełniło JAN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 JAN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Boahh 60tak ladnie wyzarty taki!!!a ja dzis dostalem po dupie i wrocilem o kiju wczoraj kolorowo nie bylo ale cos tam zawsze dalo rade wyluskac. Serdeczne Gratulacje i czekam na takiego 65+ bu mnie takie widzialem ale na tym chyba pozostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Gugcio nie wiele mu brakło to 60tki ale brakło niestety.Były jeszcze 4szt 40+ ale to nie będę wklejał.W przyszłym roku będę już na 100% w Twoich rejonach no może prawie dokładnie w Koln a potem na Moselle uderzamy.W tym roku nie wypaliło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Prywatnie czy zawodowo?Moze dalo by rade na wspolny wypad? Napewno bede znal juz lepiej moje wody choc w 1 sezon cudow nie zdzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Gugcio ale nie musisz znać.Tam są miejscowi co dobrze znają.A wspólny wypad jak najbardziej.Jadę zawodowo można by rzec,ale to potrwa dosłownie moment potem jestem wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Szczerze znam miejscowych spinningistow doslownie garstke ale jesli wszyscy chodza z zylka 0,23 na okonia to reszty nie musze poznawac zawsze co trafiam na miejscowych to albo ruskie spinningujace 3m karpiowka albo ziomki z forum nie za bartdzo ogarnietych w temacie. Ja jestem samoukiem niestety choc duzo porad dostalem tu jak i na innym forum. Taki wypad by mi dobrze zrobil cos podpatrzec i sie nauczyc, dlatego jak bedziesz znal termin wyjazdu to sie jakos ugadamy. Polapal bym w takiej dziczy jak u Ciebie ale tu musialbym ciac 400km na piekna rzeke gdzie ziomal na wypad wyciaga wiecej ryb jak ja na sezon <_< zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Gugcio na Siegu jakieś 5lat wstecz było ryb w brud!!!Sprawdż sobie ten temat{pstrągów masę 50+}.Na Moseli klenie medalowe.Kurcze zapomniałem co to była za miejscowość nad tą Moselą gdzie łowiliśmy.Było to w okolicach stoków winorośli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Dobra ewentualnoscia na klenia jest tez Nidda plynie na obzerzach Frankfurtu. Bedziemy myslec jak bedzie tak daleko a ja przyjze sie co i jak.zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Ja mogę zdjęć nie oglądać, ani robić w ogóle. Żebym tylko 10% tego łowił co Tomek PZDR i luzior Dzienks Piotr!A gdzie Ty się podziałeś bo Cię jakoś nie widzę nad wodą. Pracy więcej, więc w tygodniu raczej nie pojawiam się nad wodą ostatnio :/ Tydzień temu zrobiłem sobie nocny maraton, odwiedziłem kilka wiślanych miejscówek, łowiłem na głębokich baniach, rafach, przelewach, ujściach rzek itp. O wynikach nie napiszę niestety nic Na przełomie września i października będę miał urlop, to pewnie odwiedzę parę razy wspólny kawałek rzeki Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Panowie, gratuluję jazi. Aptekarz, trzymasz formę - tak 3maj...Poniżej dwa z kilku odrzańskich jazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Patu dzięki za słowa uznania.Dzisiaj seria 5szt.Potem wkleje foty nie tak świetne jak Twoje ale staram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Jasie z dzisiejszego wypadu. Jaś 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Jaś 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Jaś 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Jaś 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi