Skocz do zawartości

Jazie 2009

Baloo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 328
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

kiedyś napisałem Aptekarzowi że jest boleniowym mistrzem. Teraz wszystko wycofuje to multiinstrumentalista. Wyrafinowany łowca wszystkiego i na wszystko.

Gratulacje.

Pomyślcie co by się stało jak by gdzieś bliżej troci mieszkał. Drżyjcie ryby.

Gratulacje i uznanie.

Ssamer dzięki za gratki i pozdrawiam.na trotki mam zaproszenia od ludzi,ale bliżej mam na głowatki i chyba się skuszę.

:lol: :lol: :lol: Statyw mam ze sobą na okoliczność Jazia 60+.Kubson dzięki za rady,bzdury co prawda ale dobrze chciałeś.

quote]

Bzdury mówisz ?? Ehhhh...

Z jednym masz rację, dobrze chciałem, ale...

To Ty najpierw piszesz że nie będziesz katował ryb ustawianiem i pozowaniem jak panna, a teraz że jednak masz statyw na okoliczność Jazia 60 +, widzę że przyświeca Ci cel, zdjęcie ponad wszystko. A Jazie 60+ można zakatować (to Twoje słowa), aby tylko zdjęcie było !!

Naprawdę dobre :lol: :lol:

Z mojej strony koniec OT. Przepraszam.

Pozdrawiam

Kuba

Kubson nie wzdychaj tak Ehhh...Ohhh...tylko jedz więcej błonnika.

:lol: :lol: :lol: Statyw mam ze sobą na okoliczność Jazia 60+.Kubson dzięki za rady,bzdury co prawda ale dobrze chciałeś.

quote]

Bzdury mówisz ?? Ehhhh...

Z jednym masz rację, dobrze chciałem, ale...

To Ty najpierw piszesz że nie będziesz katował ryb ustawianiem i pozowaniem jak panna, a teraz że jednak masz statyw na okoliczność Jazia 60 +, widzę że przyświeca Ci cel, zdjęcie ponad wszystko. A Jazie 60+ można zakatować (to Twoje słowa), aby tylko zdjęcie było !!

Naprawdę dobre :lol: :lol:

Z mojej strony koniec OT. Przepraszam.

Pozdrawiam

Kuba

Kubson nie wzdychaj tak Ehhh...Ohhh...tylko jedz więcej błonnika.

A Ty dalej swoje, a miało już nie być OT...ludzie jednak są uparci... :D

No cóż, gratuluje kolejnych Jaśków, no i życzę tego upragnionego 60+ B)

Pozdrawiam

Kuba

kiedyś napisałem Aptekarzowi że jest boleniowym mistrzem. Teraz wszystko wycofuje to multiinstrumentalista. Wyrafinowany łowca wszystkiego i na wszystko.

Gratulacje.

Pomyślcie co by się stało jak by gdzieś bliżej troci mieszkał. Drżyjcie ryby.

Gratulacje i uznanie.

Ssamer dzięki za gratki i pozdrawiam.na trotki mam zaproszenia od ludzi,ale bliżej mam na głowatki i chyba się skuszę.

a widzisz Ssamer boi sie boi tej himerycznej ryby :lol: :lol: :lol:

ja tam z pomorza pojade pochodzic za głowa...a Tomy mowi ze za stary...a wiem ze nma sprzeciwo na trotke,zreszta całe SALMO 2009 mógłby zaopatrzyc ;) upsss :unsure:

Szczerze znam miejscowych spinningistow doslownie garstke ale jesli wszyscy chodza z zylka 0,23 na okonia to reszty nie musze poznawac :unsure: zawsze co trafiam na miejscowych to albo ruskie spinningujace 3m karpiowka albo ziomki z forum nie za bartdzo ogarnietych w temacie. Ja jestem samoukiem niestety choc duzo porad dostalem tu jak i na innym forum. Taki wypad by mi dobrze zrobil cos podpatrzec i sie nauczyc, dlatego jak bedziesz znal termin wyjazdu to sie jakos ugadamy. Polapal bym w takiej dziczy jak u Ciebie ale tu musialbym ciac 400km na piekna rzeke gdzie ziomal na wypad wyciaga wiecej ryb jak ja na sezon <_<

zdr

Ja mogę zdjęć nie oglądać, ani robić w ogóle. Żebym tylko 10% tego łowił co Tomek PZDR i luzior :mellow:

Dzienks Piotr!A gdzie Ty się podziałeś bo Cię jakoś nie widzę nad wodą.

Pracy więcej, więc w tygodniu raczej nie pojawiam się nad wodą ostatnio :/ Tydzień temu zrobiłem sobie nocny maraton, odwiedziłem kilka wiślanych miejscówek, łowiłem na głębokich baniach, rafach, przelewach, ujściach rzek itp. O wynikach nie napiszę niestety nic Embarassed Na przełomie września i października będę miał urlop, to pewnie odwiedzę parę razy wspólny kawałek rzeki Pzdr