Lester Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Dawaj, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 i nastepne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 A teraz dwa byczki pierwszy to 51cm . No chłopaki z nad odry macie wysoko podniesiona poprzeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 sliczne Jasie ja do tej pory i to jako przylow drapnalem jednego.Ale zdjecia w panierce byly i zostaly usuniete.Jestem nowy ale zdazylem sie naogladac innych fot i teraz wiem ze slusznie zostaly wywalone:-) Dodam ze tegoroczny jasiu to moja zyciowka 56cm.zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Gratuluję Piotr. Piękne Jazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Dzieki Jacku były tez brzany i jeden sumek ale nie chcieliśmy ich męczyć fotkami pozatym Konrad mial ogromnego Jazia widziałem go dwa razy myślę ze powyżej 60cm ale kotwiczka ownera nie dala rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Ładnie ładnie Piotrze kijek własnej roboty jak sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Tak widzę ze nic nie ucieknie ci z pod oka wedeczka na blanku developments dl. 240cm 3-14g to szczał w dziesiątkę i daje rade nawet z brzankami jedna szacowaliśmy tak na 4kg z hakiem wiec test wedeczka przeszła pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 no i tak jak przewidziałem. Stawanie w szranki mija sięz celem.. hahaha Piękne ryby - gratulacje. Jeśli @patu czegoś nie wyrwie na dolnej Odrze, to będzie ciężko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Dacie rade chłopaki na odrze tez klocki pływają tylko zaprosić je to nie takie łatwe ,ale my jutro lecimy na nocke za grubym jaziem jak się poszczęści to się pochwalimy dziś już zdrowaśki były zmawiane pod 60cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 A u Mnie pływają sobie na wolniaku i mają w nosie wszystkie wobki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Mogą chcieć muchie PS Tylko te farfocle pływające... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 c.d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Mogą chcieć muchie PS Tylko te farfocle pływające...Tam z muchówką to raczej ciężka sprawa,to jest całkiem dziewiczy teren,dzicz,nikt tam nie chodzi.Nie było by gdzie sznurka rozpędzić,chyba że z pływadełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Ja bym spróbował im podać na odległościówce grubego żuka tak żeby żyłka nie miała styku z wodą i bez nadawania żukowi jakiejkolwiek pracy.Po prostu spuszczasz żuka obok ryb tak aby powstało charakterystyczne plum.Jeżeli nie skutkuje to dodaj do tego delikatne oczkowanie.No i zawsze staraj się to robić zachodząc rybki od ogona.Mi to pomaga.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Czas na jakąś fotkę, bo wątek coś milknie . Jaź złowiony w Wiśle. Łowisko to śródrzeczny kamienisty szeroki przelew ze średnim uciągiem wody.Przynętą był Salmo Tiny IT3S kolor GGT.Kij 2,95 metra, c.w. 7-25 gramów. Kołowrotek w wielkości 2500. Żyłka 0,18mm.Tego samego dnia złowiliśmy kilka podobnej wielkości jazi. Ryby brały dość agresywnie. Najlepsze brania były podczas lekkiego zachodniego wiatru i padającego deszczu. Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Szymański Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Sebek - Piękny jaź , Piękne zdjęcie. Co tu dużo mówić...Gratuluję!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 ja bym jeszcze dodał że piękny opis! Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Ale grubasek Swietne ujecie swietnej rybki.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 A to mój z dzisiejszego porannego wypadu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 no i tak jak przewidziałem. Stawanie w szranki mija sięz celem.. hahaha Piękne ryby - gratulacje. Jeśli @patu czegoś nie wyrwie na dolnej Odrze, to będzie ciężko... ... Baloo, czasami się trafi jakiś stary, zapasiony jazik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2009 Piękny staruszek Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 No to i moje cudeńko <_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 A tu sobotni by GUMO Rowno 50 cm. . Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi