bassy Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Piękne jazie.Natomiast na fotce Gumofilca zwraca uwagę napis gore tex i....poczciwy sztormiaczek . Wiem że to przypadek, spoko ale jakoś tak rzucił się w oczy koniec OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2009 Mateusz !Piękny ten Twój jaziunio, zresztą ten Guma też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 ...ździsiejszy odrzański jazik... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Gratki Patryk. No i, widzę, aparat już sprawny Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Fajny, taki złociutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafek Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 Ładny, taki w okolicy 50 ? Super zdjęcie jak zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 30 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2009 ...dzięki chłopaki... aparat leży nadal w serwisie, chwilowo pstrykam D70s... P.S... dzięki Jarek zwany @garowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 to teraz coś z Wisły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 @wujek gratki pieknie jazie:)Chyba wczoraj widziałem ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Jazik i....nieoczekiwany przylow.Wsztstko oczywiscie C&R. . Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiex Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Piękne te wasze jazie. A ja dziś znów pójdę i pewnie nawet połowe krótszego nie złapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Fajne jazie chłopaki, gratki.@Gumo, co to za jaziowy atraktor w lewym rogu fotki ...Okocim?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 9 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Atraktor wlasnie w tym guscie... Rybom tam atraktory niepotrzebne, pol miasta pracuje, lowiacemu za to sie przydaje. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Jeszcze jeden złoty jaź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 wujek piękna złota rybka ,a spełniła życzenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 wujek piękna złota rybka ,a spełniła życzenia ? Jeszcze nie, ale mam nadzieję że się wywiąże z umowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 @wujek, pikne jaziska - gratki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 @wujek tak piekny złoty jazie podobna jak syrena:)ale jaz jest młoda czyli dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Wujek śliczne jaziki Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Dziękuję, śliczne to są bolenie, ale czasami fajnie złowić coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 tylko pozornie z innej beczki - Gumo zgubiłeś dzisiaj czapkę, złowiłem taką jakąś podobną do Twojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgadza sie, nie chcialem sie ruszac z kotwicy a trafic i sciagnac wedka sie nie udalo. Nie sadzilem, ze ona sie tak dlugo utrzyma na wodzie, staliscie ladnych pare metrow ponizej...Jak mozesz nie wyrzucaj jej prosze, zglosze sie, moze sie odmoczy.. Jak widac nie warto inwestowac za bardzo w czapki tego typu..ich zywot jest krotki. Gumop.s.Post pozornie tylko pasuje tutaj bo zadnych jazi nie stwierdzono u nas na wedce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Wracając do tematu jazi....W tym sezonie coś nie miałem do nich szczęścia i wszystkie moje przynęty i starania miały w....okolicach płetwy odbytowej Dzisiaj za to znów wypięły się na mnie klenie, to poratował Jasio Pierwszy w tym sezonie, zagryzł żuczka z powierzchni Zdjęcia nie będzie bo miał 33cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 To jest niestety tak, ze trzeba byc duzo nad woda, im sie uda wiecej tym lepiej rokuje. Ostatnio juz chyba gorszej pogody byc nie moglo, i dla ludzi i ryb, a jednak rzutem na tasme cos tam sie przyfarcilo. . Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiex Opublikowano 15 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 Śliczny, żal mi dupę ściska że mi się nie chce nic uwieśić Zabierz mnie ze sobą kiedyś, mogę być nawet bez wędki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi