Guzu Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam, Zyciowy prastary jaz.Az sie zgarbil TYLKO NIE MOWCIE ZE TO LESZCZ ! 47 cm z Odry Guzu p.s. Dzieki Xavi za podebranie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam, Zyciowy prastary jaz.Az sie zgarbil TYLKO NIE MOWCIE ZE TO LESZCZ ! 47 cm z Odry Guzu p.s. Dzieki Xavi za podebranie Leszcz jak w morde strzelił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Witam, Zyciowy prastary jaz.Az sie zgarbil TYLKO NIE MOWCIE ZE TO LESZCZ ! 47 cm z Odry Guzu p.s. Dzieki Xavi za podebranie Kurde, gdzieś przelatując po rewirach widziałem te okulary . Ładnie mi ryby pokłuliśta ...Miło było poznać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Guzu czemu się nie chwaliłeś pontonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Wujku, Chwale sie w watkach rybnych Zodiac Zoom 380 & Yamaha 13.5 KM . Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 No to fajny sprzęcik, jak się sprawuje, z wodowaniem nie ma problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Wujek, Priv Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jazik z Wisły . <edycja zdjęcia> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Odrzański przelewowy jaź .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Przynajmniej woda czysta, nie to co z Wiselki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Jazik z Niemna 43cm. na Pontoon Hypnoze 38F SR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Mniejsze się drażniły, a półmetrowiec łyknął woblerka . Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Czterdziestaczek w samo południe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Gratki a na Co sie skusil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Gloog Hektor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 To dobrze bo 2 bede mial w srode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Też się wybrałem.Parę sztuk 50+ największego wklejam.Fotka taka sobie ale szkoda Mi czasu na statywy itp.Po za tym teren tak trudny że nie byłoby szans na ustawienie się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Aptekarz - piękny, gruby jasiek. A poniżej jeden z dwóch dzisiejszych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 bardzo fajne zdjecie. takie malownicze. ja dzisiaj bylem nad oderka ale jakos nie moglem sie zmobilizowac zeby wyjac swojego cyfraka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Gratki panowie Piekne jasie! Czs by bylo tez jakies wyjac znowu bo ostatnimi czasy nic ciekawego na hak nie siadlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 ja dzisiaj bylem nad oderka ale jakos nie moglem sie zmobilizowac zeby wyjac swojego cyfraka Mifciu, ty nie mogłeś się zmobilizować do wyjęci aparatu ?? Przecież ty go, gotowego do strzału, zawsze na szyi nosisz Powiedz lepiej, że nic nie złowiłeś <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ze zlowieniem nie bylo tak zle choc zadnych rewelacji nie bylo... poza tym odkad mam cyfrowe lustro to juz tak czesto na szyi aparatu nie nosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ..mifas, ja tam nie miałem powodów do narzekań...zmień rewiry z deptaków na mandżurię Byłes TAM gdzie miałeś być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 @undre, piękny jasiu uwieczniony na fajnej fotce - gratki. Zachodzę tylko do głowy, o co kaman z tym kijem w dolnym rogu kadru. Łowisz kołowrotkiem podpiętym odwrotnie czy to Japan Style. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Wygląda mi na Dragona Infinity/Destiny, bo one miały taką dzieloną rękojeść, ale mogę się mylić, bo to się okaże jakieś cudo hand-made Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi