patu Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 @Aptekarz - gratuluje jazi. Ten z fotki niezły grubasek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Patu dzisiejsza fotka może coś ci pomoże. Pasiasty miał rację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ... ja też ... dolnik ala Japan Style . Gratuluje niezłych jazi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ..mifas, ja tam nie miałem powodów do narzekań...zmień rewiry z deptaków na mandżurię Byłes TAM gdzie miałeś być?? patu jak juz wspomnialem pojechalem wlasnie tam to mnie WLASNIE tam ciagnelo - nie bylem tam kawal czasu a bardzo lubie ten odcinek. poza tym jak zwykle nikogo nie bylo w promieniu wzroku no i doszedl ejszcze jeden dodatkowy aspekt - mam niewyrownane rachunki z pewnym wasatym jegomoscie wlasnie w tych rejonach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 A więc jednak Sub Wart łowi jazie U mnie jakoś im się nie podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 ..mifas, ja tam nie miałem powodów do narzekań...zmień rewiry z deptaków na mandżurię Byłes TAM gdzie miałeś być?? patu jak juz wspomnialem pojechalem wlasnie tam to mnie WLASNIE tam ciagnelo - nie bylem tam kawal czasu a bardzo lubie ten odcinek. poza tym jak zwykle nikogo nie bylo w promieniu wzroku no i doszedl ejszcze jeden dodatkowy aspekt - mam niewyrownane rachunki z pewnym wasatym jegomoscie wlasnie w tych rejonach. ... ja wczoraj wyrównałem kolejny rachunek.. na moją korzyść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 @Aptekarz - gratuluje jazi. Ten z fotki niezły grubasek ...Dzienks Patu za gratki.Ten z fotki miał 54,5cm.Mierzyłem dość dokładnie na ile warunki pozwoliły{Sajgon}zmyliła Mnie jego masa i byłem pewny że ma ok.60cm.Potem były podobnej długości ale o 50% lżejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Pasiasty miał rację Co wygrałem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Ładne jaziki gratulacje. A oto mój nowy rekordzik z Warty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fishbartek1 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 strzałka gratulacje ale klocek jakie wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flexx Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Strzałka, dlaczego jazik na Twojej fotce ma taką groźną minę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strzalka Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 52cm nie dosyć że są smutne to i bardzo leniwe <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xavi Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 @strzalkapiękny jaź gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Ja ostatnio się wstrzeliłem nawet tak nawet.Jasio 42cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Jasio 43cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Jasio 44cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Jasio 45cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 Jasio 46cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 No i prawie że 50tka.Fajny dzionek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superKRYSTEK1 Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 APTEKARZ moje gratki ładne jazie,na jakiego killerka się skusiły bo na fotkach nie widać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Tomek, dajesz czadu, dajesz przyjacielu Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Tomek, dajesz czadu, dajesz przyjacielu PzdrPiotr no wczoraj było pięknie,dzisiaj siedzę w domku bo paczuszki idą ze sprzęciorkiem.Może pod wieczór ruszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 APTEKARZ gratki za piekna serie!!! Rybki tez sliczne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Seria tak pięknych ryb robi niesamowite wrażenie Wielkie gratulacje. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2009 Jasio 53cm.c.d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi