milupa Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Jesli to jakas tajemnica to po co zakladac watek?Jesli celem zalozenia watku jest ogolna zaloba, badz wspolczucie to chyba warto podac przyczyne.W innym wypadku wyglada to w ten sposob "wiem......ale nie powiem".Czy moglby ktos napisac co sie stalo z Krystianem?Wątek nie był tworzony tylko wydzielony z tematu Jokera i najwięcej wie on, choć to tylko wiedza cząstkowa.Sam wiem niewiele, tyle co od Roberta udało się wyciągnąć ( jest w strasznym szoku ) ale mogę tylko napisać że Krystian, .... niechce mi to przejść przez gardło zginął na rybach w swojej ukochanej wodzie.Co do dokładnych informacji to musimy poczekać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 ["] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek17_mi Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Dokładnie Piotr , nie ma co roztrząsać szczegółów , w takiej chwili warto choć na chwilę się zatrzymać i w zadumie pomyśleć nad tragicznym losem Naszego Kolegi.Wyrazy współczucia dla rodziny i najbliższych. Cześć Twojej Pamięci Krystian , pozostaniesz długo w naszych sercach i pamięci !!! Edytowane 7 Września 2014 przez Karol Krause 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmr1 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Krystian nie żyje i uszanuj cisze.Robert nie szukaj kolejnej sytuacji do edukowania innych.Chodzilo mi o informacje, "krystian nie zyje " a nie samo (*)@Milupa dzieki za informacje.Skladam szczere wyrazy wspolczucia rodzinie Krystiana i ubolewam bardzo nad jego losem.Ciezko pogodzic sie z mysla ze zabic moze to co kochamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Oj Krystian,Krystian....Brak słów.Cholernie wielki żal. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
verwa Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Spoczywaj w pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico1 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 W imieniu rodziny i swoim dziękuję za kondolencje i pamięć o Krystianie. Do tej pory nie mogę się otrząsnąć z tej całej tragedii. Jedynie na tą chwilę mogę napisać że akcja poszukiwawcza nadal trwa ,ale jak do tej pory nie ma żadnego śladu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romansidlo Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 "Wszystko ma swój czas i jest wyznaczona godzinana wszystkie sprawy pod niebem:Jest czas rodzenia i czas umierania,czas sadzenia i czas wyrywania tego, co zasadzono,czas zabijania i czas leczenia,czas burzenia i czas budowania,czas płaczu i czas śmiechu,czas zawodzenia i czas pląsów,czas rzucania kamieni i czas ich zbierania,czas pieszczot cielesnych i czas wstrzymywania się od nich,czas szukania i czas tracenia,czas zachowania i czas wyrzucania,czas rozdzierania i czas zszywania,czas milczenia i czas mówienia,czas miłowania i czas nienawiści,czas wojny i czas pokoju." "(...)Jest czas rodzenia i czas umierania..." Wszyscy żałujemy, że Twój czas nadszedł tak szybko.Żegnaj, Krystek. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Robert...wyrazy współczucia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Robert wyrazy współczucia. Powodzenia Krystek w krainie wiecznych łowów [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) [*] wyrazy wspolczucia Edytowane 7 Września 2014 przez wobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Trzymaj się dzielnie Robercie, wszyscy jesteśmy teraz razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emilo Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Calej rodzinie najszczersze kondolencje, to straszna tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 W imieniu rodziny i swoim dziękuję za kondolencje i pamięć o Krystianie. Do tej pory nie mogę się otrząsnąć z tej całej tragedii. Jedynie na tą chwilę mogę napisać że akcja poszukiwawcza nadal trwa ,ale jak do tej pory nie ma żadnego śladu. Robert trzymajcie się, jesteśmy z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 W imieniu rodziny i swoim dziękuję za kondolencje i pamięć o Krystianie. Do tej pory nie mogę się otrząsnąć z tej całej tragedii. Jedynie na tą chwilę mogę napisać że akcja poszukiwawcza nadal trwa ,ale jak do tej pory nie ma żadnego śladu.Robert,Trzymaj się chłopie.Każdy z nas jest w szoku, nikt nie wierzy w tą wiadomość.Większość z nas żyje nadzieją...Może gdzieś na wyspie...Gdzieś na brzegu.... Po prostu nie ma siły dać znać... PozdawiamEzehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Choć nie miałem przyjemności poznać Krystiana osobiście,składam Rodzinie wyrazy głębokiego współczucia. [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi