slawitogdy Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario41 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornik1978 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Spoczywaj w pokoju Kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 ['] Cytując DM i ich "Blasphemous Rumors" - .... Bóg ma niezdrowe poczucie humoru, i kiedy umrę na pewno będzie się śmiał .... Wyrazy współczucia dla rodziny, miejmy nadzieję iż odszedł będąc szczęśliwym ... ['] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mo-chu Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Szok, miałem z Krystianem umówić się w jego rewirach na bolenie, żal że się już nie spotkamy nad Wisłą. J.pl wiele straci że już nie będzie Krystka. Nie chce mi się wierzyć że spotkało to tak doświadczonego wędkarza.Wyrazy współczucia dla rodziny.wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Nie znałem osobiście Krystiana, ale przykro jest gdy ktoś znajomy odchodzi. Trudno napisać coś sensownego w takiej sytuacji.Spoczywaj w pokoju Krystian, dziękuję za miłe słowa. Teraz możesz łowić ile chcesz, dziś pomodlę się w Twojej intencji. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiak Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Znałem Krystiana tylko ze stron j.b , bardzo ciężko w to wszystko uwierzyć...[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mag Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Długo siedziałem przed monitorem żeby coś wyklepać...w myślach mam zawsze tych wędkarzy którzy tracą życie nad wodą wtedy wydaje mi się że oni byli jak bracia bo jesteśmy jedną rodziną i gdy umierają nad wodą myślę że też bym tak chciał, może nie z zaskoczenia ale tego się nie przewidzi, przynajmniej dla mnie byle nie w fotelu przed telewizorem. Współczucie dla rodziny bo to szok i tragedia. Niech tam na górze piękne sztuki łowi [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Pozostaly sciezki nad brzegiem rzeki , na ktorych trawa nie zdazyla sie jeszcze podniesc po Jego przejsciu ... Glebokie wyrazy wspolczucia dla rodziny i bliskich . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*]Jeszcze kilka dni temu motywował mnie tu do boleniowania... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Nie wierzę w to co czytam!!!!!!!! Krystek, Krystek zbyt mocno kochałeś tą Rzekę...Moje kondolencje dla Rodziny i Braciaka. Trzymajcie się. Jesteśmy z Wami.[*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuitam Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuitam Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) W marcu na spotkaniu JB spędziłem z Krystkiem przy piwku cały dzień na gaworzeniu o rybkach i nie tylko. Pierwszy raz się spotkaliśmy a czułem się jakbyśmy gadali ze sobą niezliczona ilość razy. Takich ludzi nie spotyka się teraz zbyt często........................................................Bez Krystka to nie będzie już ten JERKBAIT jaki był do tej poryWyrazy współczucia dla rodziny. [*] [*] Edytowane 7 Września 2014 przez RUDI75 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi