Skocz do zawartości

Krystian [*]

joker

Rekomendowane odpowiedzi

Chce się wierzyć, że to nie mogło się stać....., że może jednak.....

Miesiąc nie minął od tragedii na Białym Dunajcu...... i znowu woda zabrała jednego z nas ....?

Nic sensownego nie da się napisać, nic co nie trąciłoby banałem........, ale z drugiej strony milczeć się nie da. Czuję się jakbym dostał w łeb ..... nie znałem Krystiana osobiście, ale doskonale pamiętam z Jb.pl......

• Like 1

„Gdyż wszystkich ich dosięga czas i nieprzewidziane zdarzenie.

Wszyscy idą na jedno miejsce. Wszyscy powstali z prochu i wszyscy do prochu wracają.

I widziałem, że nie ma nic lepszego niż to, by człowiek radował się swymi dziełami, gdyż taki jest jego dział..."

Szokujaca wiadomość  :( 

I Krystek radował się swymi dziełami..

Bardzo mi przykro.

Grzegorz 

• Like 2

Nie zdazylem poznac Krystka osobiscie, ale po otrzymaniu tej tragicznej wiesci nogi mi sie ugiely. Nie moglem dzis spac i od tamtej pory bez przerwy mysle o tym co sie stalo. Caly czas zagladam tu w watek ze moze jednak pojawi sie jakas informacja ze cudem sie uratowal... Nigdy czegos takiego nie przezylem, ale czuje sie jakbym stracil najlepszego kumpla. Mysle ze nie tylko ja tak mam a dowodem jest ten watek. 200 odpowiedzi w tak krótkim czasie dowodzi tylko, ze Krystek byl osoba, której nie dalo sie nie lubiec... To juz nie bedzie ten sam jerkbait... masakra

Wyrazy wspolczucia dla rodziny...

beautiful-black-rose-wallpaper.jpg

Krystku i co ja zrobie z tymi uklejami robionymi specjalnie dla Ciebie?  :wacko:  :unsure:  :wacko:  :unsure:  

• Like 4

Maciek,

Światło płonie jak latarnia.

Wierzymy, że się zagubił i jest szansa, że się znajdzie.

Dlatego Palimy to światło aby wiedział gdzie wrócić.

Tu jego miejsce wśród nas.

Wśród braci wędkarzy.

Póki trwają poszukiwania, póki jest nadzieja nikt nie mówi o żałobie.

Sam miałem nadzieję, że jak wstane okaże się to koszmarem, złym snem.

Teraz wspieramy Roberta, brata Krystka.

Nie każdy z nas wierzy, jednak chciałbym abyśmy, każdy jak umie, pomodlił się za rodzinę Krystka oraz za samego Krystkawolfa aby wrócił do nas.

• Like 1