Wojtek B. Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Na prawdę trudno mi w to uwierzyć. Może jeszcze nie wszystko stracone??? Jest mi cholernie przykro 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtmisiu Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Żywioły nie mają sumienia. [*] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Chce się wierzyć, że to nie mogło się stać....., że może jednak.....Miesiąc nie minął od tragedii na Białym Dunajcu...... i znowu woda zabrała jednego z nas ....? Nic sensownego nie da się napisać, nic co nie trąciłoby banałem........, ale z drugiej strony milczeć się nie da. Czuję się jakbym dostał w łeb ..... nie znałem Krystiana osobiście, ale doskonale pamiętam z Jb.pl...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Odpoczywaj w pokoju. (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 ..Ten facet od boleni.. nie znałem, a zapamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 „Gdyż wszystkich ich dosięga czas i nieprzewidziane zdarzenie.Wszyscy idą na jedno miejsce. Wszyscy powstali z prochu i wszyscy do prochu wracają.I widziałem, że nie ma nic lepszego niż to, by człowiek radował się swymi dziełami, gdyż taki jest jego dział..."Szokujaca wiadomość I Krystek radował się swymi dziełami..Bardzo mi przykro.Grzegorz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Jezu, Robert jestem w takim ciężkim szoku...moje wyraz współczucia...;( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Będzie mi Ciebie brakowało kolego ;( Najszczersze wyrazy współczucia dla Małżonki i córeczki Julki przesyła Paweł Plesiak Twój kumpel z Łodzi…Nie mogę uwierzyć, bo rozmawialiśmy 3 dni temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Nie zdazylem poznac Krystka osobiscie, ale po otrzymaniu tej tragicznej wiesci nogi mi sie ugiely. Nie moglem dzis spac i od tamtej pory bez przerwy mysle o tym co sie stalo. Caly czas zagladam tu w watek ze moze jednak pojawi sie jakas informacja ze cudem sie uratowal... Nigdy czegos takiego nie przezylem, ale czuje sie jakbym stracil najlepszego kumpla. Mysle ze nie tylko ja tak mam a dowodem jest ten watek. 200 odpowiedzi w tak krótkim czasie dowodzi tylko, ze Krystek byl osoba, której nie dalo sie nie lubiec... To juz nie bedzie ten sam jerkbait... masakra Wyrazy wspolczucia dla rodziny... Krystku i co ja zrobie z tymi uklejami robionymi specjalnie dla Ciebie? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grayo Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawas2 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Nadzieja umiera ostatnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Maciek, Światło płonie jak latarnia.Wierzymy, że się zagubił i jest szansa, że się znajdzie.Dlatego Palimy to światło aby wiedział gdzie wrócić.Tu jego miejsce wśród nas.Wśród braci wędkarzy. Póki trwają poszukiwania, póki jest nadzieja nikt nie mówi o żałobie. Sam miałem nadzieję, że jak wstane okaże się to koszmarem, złym snem. Teraz wspieramy Roberta, brata Krystka. Nie każdy z nas wierzy, jednak chciałbym abyśmy, każdy jak umie, pomodlił się za rodzinę Krystka oraz za samego Krystkawolfa aby wrócił do nas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Wyrazy współczucia [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioo Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 I tak wszyscy się spotkamy tam na górze, wtedy będę miał zaszczyt go poznać osobiście!Pamiętam chłopa, jakie bolki tu wstawiał, a ja wywalałem gały na wierzch...Najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny...[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi