admin Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Ciężko uwierzyć.Spoczywaj w pokoju Kolego. Edytowane 8 Września 2014 przez drag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Kondolencje dla rodziny i najbliższych.Nie znałem osobiście, ale te "boleniowe miny" będą niezapomniane.[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Panowie jeszcze raz dziękuje za wsparcie w imieniu całej rodziny. Z licznymi wiadomościami które dostałem na priv i pytaniami napisze krótko jak doszło do tej tragedii.W sobotę wybraliśmy się jak zawsze razem na ryby do miejscowośći Kępa Polska zaczeliśmy wędkowanie o godzinie 16 obławiając odcinek rzeki kierując się w dól ,po godzinie 19 postanowiliśmy się cofnąć z powrotem w stronę samochodu i obłowić jeszcze raz przerwaną główkę . Krystian został właśnie w tym miejscu a ja udałem się dalej żeby sobie nad wzajem nie przeszkadzać. Po jakiś 30 min widziałem z daleka że ma jakiś przywad więc dalej skupiłem się na wędkowaniu.Po pewnym czasie usłyszałem krzyk o pomoc i zacząłem biec w jego stronę było już ciemno. Niestety gdy dobiegłem już było za póżno rzeka go porwała nie miałem nawet szansy żeby coś zrobić . W tym miejscu znalazłem tylko jego ubrania i sprzęt myślę że wszedł do wody i próbował wyjąć właśnie przynętę z zaczepu i wtedy albo porwał go nurt albo się przewrócił i woda zrobiła resztę. Na dzień dzisiejszy nadal nie ma żadnego śladu od godziny 9 jest przeszukiwana rzeka sonarem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Myślałem, że wędkowaliście z łodzi... Przykro mi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto-ryba Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marianosum Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Przykra sprawa... Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie a światłość wiekuista niechaj mu świeci. Niech odpoczywa w pokoju wiecznym. Amen. Edytowane 11 Września 2014 przez marianosum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Ech... ciężko cokolwiek napisać... wyrazy głębokiego współczucia dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Jak to czytam to aż brakuje mi powietrza aby oddychać.Mimo wszystko czekam na wieści. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Szok Oby gdzieś przetrwał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Ale niefart... Popieram, jeszcze jest nadzieja... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Robert, nie znamy się, Krystiana osobiście nie znałem również. Mimo tego moje myśli są z Wami, odkąd przeczytałem ten tragiczny komunikat. Trzymajcie się mocno! Salwador Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Straszna tragedia. Brak słów. Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Nie znałem osobiście, ale jestem w szoku....Krystian będzie Cie brakowało na j.pl i SD....kondolencje dla rodziny. Proponuję "wyszarzyć" logo j.pl do końca tygodnia - Krystian był jednym z nas. pozdrawiam,malcz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi