Sandacz23 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Nie znałem osobiście... Podziwiałem natomiast wyniki Krystiana na forum.Szczerze współczuję rodzinie i bliskim. [*]Na pewno też jest to przestroga dla nas wszystkich, że trzeba zawsze uważać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] ciężko coś wiecej napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz-7 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Wierzyć mi się nie chce.....wciąż do mnie to nie dociera. Chciałbym żeby to wszystko skończyło się tylko głębokim strachem. Czekam na info. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Robercie jesteśmy z tobą, trzymaj się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. siwek219 Opublikowano 8 Września 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Ostatnie zdjęcie jakie mu zrobiłem tego tragicznego dnia . Chociaż nie lubił się sztucznie uśmiechać to tym razem widać delikatny uśmiech na jego twarzy i takiego go zapamiętajmy. Edytowane 8 Września 2014 przez siwek219 115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Współczuję Robert,ale zawsze jest cień szansy!! Trzymajmy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Krystek, kuźwa... to tylko wobler! Edytowane 8 Września 2014 przez Maciek_7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monk Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Wysłane z mojego iPad przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Smutny finał wyprawy , życie bywa okrutne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Wyrazy współczucia dla całej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goro400 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Skoro poszukiwania trwają to najważniejsze teraz aby się Kamil odnalazł.- nadzieje jeszcze się tli wiec świeczki nie zapalam Edytowane 8 Września 2014 przez @Wojti 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 ... po godzinie 19 postanowiliśmy się cofnąć z powrotem w stronę samochodu i obłowić jeszcze raz przerwaną główkę . Krystian został właśnie w tym miejscu a ja udałem się dalej żeby sobie nad wzajem nie przeszkadzać... Bywało Robercie, że mijaliśmy się na wodzie. Niedawno rozmawialiśmy sobie nawet z Krystkiem o połowach na tym odcinku. W mega szoku jestem i chyba na jakiś czas odpuszczę sobie tamte tereny. Wiem, że Wisła wszędzie tak samo groźna, ale ... ps. Dzięki Robert za odpowiedź. Wielka to dla mnie przestroga i od dzisiaj 10 razy bardziej będę uważał podczas brodzenia. Szczególnie trzeba uważać na doły przy główkach. Z takiego wiru nie ma szans wyjść. Woda ciągnie w róznych kierunkach w zależności od głębokości. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Po tej wiadomości dzisiejsze brodzenie odpuściłem na przelewie , bo wlew głęboki prawie po krawędź woderów.Ostatnio woda szybko spadła ,brzegi błotniste , mało stabilne, uważajcie gdzie stawiacie nogi ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Nie znałem osobiście Krystiana ale był jednym z nas , Wyrazy współżycia dla rodziny i bliskich Krystka.Miejmy jeszcze nadzieję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skin Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Człowiek podświadomie nauczył się myśleć, że ginie się tylko przez wojny, choroby, kataklizmy...Ta tragedia pokazuje jak życie jest cholernie kruche.. dla każdego, bez wyjątku. Najszczersze wyrazy współczucia dla Ciebie Robercie i całej Twojej rodziny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Krystian odszedles za wcześnie, robiąc to co kochasz ..............spoczywaj w spokoju .......................kondolencje dla pograzonej w smutku Rodziny Edytowane 8 Września 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Wyrazy współczucia dla rodziny i najbliższych. Będzie Go brakować na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Montano Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Trudno w to uwierzyć. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi