ezehiel Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 chociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo Ty jesteś ze mną. Twój kij i Twoja laska są tym, co mnie pociesza. Wieczny odpoczynek racz mu dać panie.... ['] Panowie czapki z głów..Nasz brat łowi z Św. Piotrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Więc to przesądzone... Spoczywaj w pokoju Krystianie. Mam nadzieję, że jesteś teraz w lepszym miejscu. Niniejszym chciałbym złożyć kondolencje rodzinie i bliskim Krystiana. Oby czas ukoił Wasz ból. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 wyrazy wsploczucia ;( ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Niech spoczywa w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Kondolencje dla całej rodziny, przejdzcie jakoś przez ten okropny dla was czas! Szczere kondolencje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 [emoji22] a jednak [emoji20] Najszczersze wyrazy współczucia dla calej rodziny i bliskich. Niech spoczywa w pokoju [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Do końca miałem nadzieję....do końca... eh. Trzymajcie się dzielnie! Tam ponoć jest lepiej niż tu nam na ziemi. Wyrazy smutku i współczucia dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Niech Ci ziemia lekką będzie Krystian... [*]Liczyłem do samego konca na cud...lecz jednak najgorsze sie potwierdziło ;(Szczere kondolencje dla całej rodziny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatarek64 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Spoczywaj w pokoju.. kondolencje dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Kondolencje dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_201 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Serce ściska.Wielki żal.[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 łza spłyneła . niechaj spoczywa w pokoju [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volpi Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Ja również mimo, że jestem radykalnym realistą liczyłem na cud... Nie stawiałem świeczek, ani kondolencji, teraz już mogę.Szczere kondolencje dla Roberta, rodziny i wszystkich bliskich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Najszczersze wyrazy współczucia Robert dla Ciebie , rodziny , najbliższych i osób dla których Krystian był bliską osobą ...Dla mnie i dla Nas BYŁ i BĘDZIE !!!Żegnaj kolego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Och, Krystek...Ostatnia szczypta nadziei rozwiała się...Nie tylko rodzina za Tobą płacze. Przyjaciele również. Będziemy Cię dobrze wspominać.I dodawać - "Szkoda..." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Ogromne, szczere kondolencje dla calej rodziny [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 [*] szczere kondolencje dla całej rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxFenix Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Spoczywaj w pokoju Krystek. Szczere wyrazy współczucia dla Ciebie Robert i całej rodziny, bliskich oraz znajomych Krystka. Ogromna tragedia i strata wspaniałego kolegi. Zawsze pozostanie w Naszych sercach i pamięci. [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppludrok Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Szczęścia dla całej rodziny życzę. Niech Krystek spoczywa w pokoju.[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Nadzieje miałem do końca i liczyłem na cud jak i wielu z nas , Nie stety najgorsze potwierdziło się.Wyrazy głębokiego współczucia dla całej rodziny Krystka dla bliskich i znajomych.Trzymajcie się razem a będziecie silniejsi, dwa lata minęło jak zmarł mój szwagier 33lata wiem , nie jest łatwo przez to przejść jest ból żal i rozpacz.Krystian spoczywaj w pokoju.[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Bardzo przykra wiadomość. Do zobaczenia po drugiej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi