Skocz do zawartości

Krystian [*]

joker

Rekomendowane odpowiedzi

Do końca miałem nadzieje...

Też mam brata Krystiana i nie wyobrażam sobie żeby go tak nagle zabrakło.

Najszczersze wyrazy współczucia dla całej całej rodziny i bliskich. Niełatwo będzie się pogodzić z taką stratą. Ale najważniejsze aby trwał On w Waszej pamięci. W naszej będzie na pewno! 

[*}

wyrazy współczucia dla rodziny, trzymajcie się. nie znałem Krystka osobiście, jednak wiadomość mocno mnie dotknęła...
niech tragedia Krystiana będzie przestrogą dla nas wszystkich, niech nie pójdzie na marne. uważajmy, myślmy, przewidujmy -  w pracy, na drodze, na rybach...

ostatnio straciłem znajomego na kopalni, a mogłem to być ja... od tamtej pory uważam dosłownie na wszystko. korzystajmy z doświadczeń innych, żyjmy.

pacierze zmówione, teraz do dna...

Smutek, gniew i rozpacz...[*]

Byłeś fantastycznym człowiekiem, genialnym wędkarzem, wspaniałym ojcem i mężem...

Nawet nie wiesz jak bardzo będzie mi Ciebie brakowało. Twoich opowieści wygłaszanych w emocjach, trochę za głośnych jak dla mnie, gdy jechaliśmy razem autem... :( Byłeś dla mnie jak brat.

Z kim ja teraz będę gadał o rybach... Miałem Cię zabrać na moje miejscówki, dać Ci złapać te ciemne, bolki co u mnie pływają.

Spoczywaj w spokoju i czuwaj nad swoją rodziną Krystek... 

Do zobaczenia w Walhallii, gdzie zabierzesz mnie znowu na ryby...

Z Darkiem -SiwyPike-odpędzaliśmy od siebie tą najgorszą opcję.Jednak stało się.Sam nie wiem czy to do mnie doszło.Strasznie mi Ciebie żal Krystian.Robert trzymaj się.Będzie ciężko zawsze jest ale ogarniesz temat,musisz.

Edytowane przez Tomy
  • Like 2

Smutek i żal ........

Szczere i głębokie wyrazy współczucia dla rodziny .

Wiem, że kiedy będę wypuszczał złowionego bolenia , będę myślał o Krystianie.

Wierzę, że On będzie patrzył  z góry i będzie się uśmiechał.

Edytowane przez pisarz
  • Like 1