RUDI75 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 SPOCZYWAJ KRYSTEK W SPOKOJU.............Szczerze Ci Robercie współczuję. Przekaż żonie i córce Krystiana kondolencje. I dbaj o nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawcaR6 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Do końca miałem nadzieje... Też mam brata Krystiana i nie wyobrażam sobie żeby go tak nagle zabrakło. Najszczersze wyrazy współczucia dla całej całej rodziny i bliskich. Niełatwo będzie się pogodzić z taką stratą. Ale najważniejsze aby trwał On w Waszej pamięci. W naszej będzie na pewno! [*} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek238 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Wyrazy współczucia dla całej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1981 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Smutek i łzy w oczachWyrazy współczucia "siwek219"Spoczywaj w spokoju Krystianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bharanek Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czkawa Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Jednak...[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Choć nie jestem gorliwym katolikiem dziś pomodlę się za duszę Krystiana [*]........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek0l Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Wyrazy współczucia dla Rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilo Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 wyrazy współczucia dla rodziny, trzymajcie się. nie znałem Krystka osobiście, jednak wiadomość mocno mnie dotknęła...niech tragedia Krystiana będzie przestrogą dla nas wszystkich, niech nie pójdzie na marne. uważajmy, myślmy, przewidujmy - w pracy, na drodze, na rybach...ostatnio straciłem znajomego na kopalni, a mogłem to być ja... od tamtej pory uważam dosłownie na wszystko. korzystajmy z doświadczeń innych, żyjmy. pacierze zmówione, teraz do dna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Wyrazy współczucia dla rodziny [*] Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Smutek, gniew i rozpacz...[*] Byłeś fantastycznym człowiekiem, genialnym wędkarzem, wspaniałym ojcem i mężem...Nawet nie wiesz jak bardzo będzie mi Ciebie brakowało. Twoich opowieści wygłaszanych w emocjach, trochę za głośnych jak dla mnie, gdy jechaliśmy razem autem... Byłeś dla mnie jak brat. Z kim ja teraz będę gadał o rybach... Miałem Cię zabrać na moje miejscówki, dać Ci złapać te ciemne, bolki co u mnie pływają. Spoczywaj w spokoju i czuwaj nad swoją rodziną Krystek... Do zobaczenia w Walhallii, gdzie zabierzesz mnie znowu na ryby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Z Darkiem -SiwyPike-odpędzaliśmy od siebie tą najgorszą opcję.Jednak stało się.Sam nie wiem czy to do mnie doszło.Strasznie mi Ciebie żal Krystian.Robert trzymaj się.Będzie ciężko zawsze jest ale ogarniesz temat,musisz. Edytowane 10 Września 2014 przez Tomy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebalos.77 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) [*] Edytowane 10 Września 2014 przez sebalos.77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Niech spoczywa w spokoju Najszczersze wyrazy współczucia dla całej rodziny. Do końca miałem nadzieję ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 ..nadzieja umiera ostatnia...Spoczywaj w pokoju.... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Edytowane 10 Września 2014 przez *Hektor* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Smutek i żal ........Szczere i głębokie wyrazy współczucia dla rodziny . Wiem, że kiedy będę wypuszczał złowionego bolenia , będę myślał o Krystianie.Wierzę, że On będzie patrzył z góry i będzie się uśmiechał. Edytowane 10 Września 2014 przez pisarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Wyrazy współczucia dla rodziny.Ciężko cokolwiek napisać w takiej chwili... Krystian, spoczywaj w pokoju[*] Edytowane 10 Września 2014 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyryl Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Całym sercem z rodziną.Słów brak, też mam dzieci i aż się boję na ryby jechać, czasem człowiek nad wodą hojraczy i zapomina, że woda to "ich" teren.wspóczuję. Edytowane 10 Września 2014 przez Cyryl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi