Tarłoś Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Wyrazy współczucia [*]Tomek Tarłowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Niestety, cud sie nie zdarzył. Wstrzymywałem się, do końca miałem nadzieję.Szczere kondolencje dla rodziny i ludzi, którzy znali Krystiana. Jeden zaczep..... - życie bywa okrutne. Proszę najbliższych kolegów o podanie numeru konta na priv. Lub założenie tematu " Zrzutka na godne uczczenie tragicznie poległego w wędkarskim boju Krystiana" . Czy jak tam sobie chcecie. Tytuł nie ma znaczenia przy ogromie tej tragedii. Lepiej, domyślając sie bólu i niemocy kolegów, żeby to zrobił moderator w dziale który uważa za stosowny. Edytowane 10 Września 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) [*]Wyrazy współczucia dla całej rodziny,jestem z wami całym sercem i rozumiem co czujecie. Sam straciłem brata w 2011, życie zabrała mu jego pasja. Edytowane 10 Września 2014 przez adasio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Przykro czytać. Pocieszający w tym całym nieszczęściu jest fakt że się chłopak znalazł i to w miarę szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jar1808 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Wyrazy współczucia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 "Nie zabieraj mi nadziei, którą noszę, tak jak świeczka, proszę, niech już nie topnieje...O nic więcej prosząc Ciebie już nie proszę, jeszcze raz poproszę tylko, jeszcze raz o nadzieję..." A jednak... [*] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 A jednak.. ,jeszcze sie troche łudziłem ze może... Krystian spoczywaj w pokoju, my na j.pl zapamiętamy Cię na zawsze ['] ['] ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artnemo Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 [*] Bóg z Tobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Kur..... Siedzę w pracy i ryczę . Robert trzymaj się chłopie i dbaj o rodzinę, pomóż dziewczynom bo teraz to jest najważniejsze :-( a Ty Krystian...... Niech Ci kij często trzeszczy tam po drugiej stronie. Nie mówię żegnaj, mówię do zobaczenia .... [*] Edytowane 10 Września 2014 przez piotro82 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario70 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penkulski Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Odwiedzałem ten wątek z nadzieją, że jednak........... straszne jest to, że był tam cały czas. Niech Bóg ma go w swojej opiece i pomorze rodzinie przez to przejść. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Wypłakałem się w dniu, kiedy was powiadomiłem, teraz już nie mam czym. A boleń stał się dla rybą, która nigdy nie straci życia z ręki jerkbaitowca. Krystianie ocaliłeś wiele boleni. [*] 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Utuleni w żalu z pokorą czekamy na swoją kolejByle nie tak gwałtowną i bez ostrzeżeniaByle nie nad wodą pośród przyjaciółByle nie przy bliskich by bólu nie zadaćUtulenie w żalu czekamy na swoją kolejTeraz żyjmy mocniej i intensywniejDajmy siebie na sto procent w miłościNie czekajmy z tym do dnia kolejnej tragediiBo wtedy już będzie za późnoUtuleni w żalu czekamy na swoją kolej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek 1972 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Wyrazy współczucia dla całej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Wieczny odpoczynek [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiECIA Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Łączę się w smutku i żalu z rodziną i przyjaciółmi Krystiana. Niespełna dwa lata mijają jak straciłem młodszą siostrę i wiem ile sił Wam potrzeba. -- Piotrek(iPad&Tapatalk HD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes77 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White--fish Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 [*]Czekałem ze świeczką...Bardzo mi przykro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flpbl Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Najszczersze wyrazy współczucia dla całej rodziny [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 ...smutek, żal, niedowierzanie... Wyrazy współczucia dla całej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi