egonic Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Panie Robercie, szczere wyrazy współczucia.[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Kondolencje dla rodiny. Dobrze, że tak szybko znalazło się ciało. Rok temu widziałem z bliska jakie katusze przeżywa rodzina zaginionego która ma nadzieję na cud - 17 letni syn koleżanki z pracy wpadł do Odry, ciało wypłynęło dopiero po półtora miesiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 [*]Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 ... a światłość wiekuista niechaj im świeci. Niech odpoczywają w pokoju. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nebril Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Nie znałem Krystiana i ogólnie rzadko wypowiadam się na forum. Ale od momentu gdy dowiedzialem się o całej sytuacji, siedziało to mocno we mnie. Tak naprawdę każdy ma kogos bliskiego, komu moglo się to przydarzyć. Miałem nadzieję, że może jednak się Krystianowi udało. Bardzo smutne zdarzenie. Szczere współczucie dla bliskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Niech spoczywa w pokoju... [*] Rodzinie, życzę wytwałości w tych ciężkich chwilach, a każdemu, kto chce się utwierdzić w przekonaniu, że Krystian jest w Krainie Wiecznych Łowów polecam film pt. "Heaven is for real"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wędkarzKP Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ogromna tragedia. Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich. [*]... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario41 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Bóg zabiera człowieka wtedy, gdy widzi, że zasłużył sobie na niebo.Żegnając przyjaciela, nie płacz, ponieważ jego nieobecność ukaże ci to, co najbardziej w nim kochasz. [*] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Fajnie ze wszyscy tak solidarnie lacza się w zalu i smutku z rodzinom ,szczerze wyrazaja to co czuja ,nikt nie napisał nic za co moglbysmy się wstydzić ,dzięki za to ,niby to takie proste a zarazem tak trudne ,trudne do ogarniecia zwykle ryby koncza się tragedia, nadal nie mogę się otrzasnac .........dla Roberta szczere kondolencje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmatt Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Najszczersze wyrazy wspolczucia... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boobinio Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Współczuję rodzinie i bliskim...[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jednak najgorsze przeczucia stały się faktem. Spoczywaj w pokoju Krystek [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Spoczywaj w spokoju Krystek [*] Pokój Twojej duszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKor Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Brakuje mi słów... .Myślałem, że skończy się to jednak inaczej.....Łzy się cały czas cisną, serducho mam dosłownie w gardle.......Nie na takie informacje czekałem jak zresztą Wy wszyscy....cholernie mi przykroKondolencje dla całej rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Będąc ostatnimi czasy nad wodą, w myślach ciągle mam chłopaków, czy Dawida, świetnego młodego muszkarza, czy Krystiana, naszego kolegę, nie może wyjść to z głowy ... odeszli od nas bo poświęcili się temu co kochali ... [*]+[*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Glebokie wyrazy wspolczucia. ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pele76 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacosław Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 [*] Wieczny odpoczynek racz mu dać Panie... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Twoje zdrowie Krystuś. A miałeś piwko odstawić na następnym spotkaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzon Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Skąd wiesz ile czasu ci zostało?Masz nadzieje, że niemało ...Ale nie wiesz i nie wiesz...A może to już jutro,a może dziś...Za chwilę.Gdybyś wiedział kiedy,pewnie dobrze byś się przygotował.Sprawy ziemskie porządkował.Wszystkich dookoła pożegnał,ze wszystkimi się pojednał...Bagaż wielki zapakował,a w nim, miłość i dobro,Dla popisu przy sądzie,gdy na tronie Bóg zasiądzie.Ale ty nie wiesz,i nigdy się nie dowiesz,aż do czasu...Kiedy czarna śmierćrydwanempod twoje drzwi podjedzie.Zawitana ...obiedzie.Możesz krzyczeć i uciekaćAle nie ma na tym świeciemiejsca, w którymśmierć nie zaznazwycięstwa...Więc żyj tak...Jakby to miało być jużjutro... szczere kondolencje dla całej Rodziny, dbajcie o jego córeczkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Szczere wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół Krystiana.. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi