bielik Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Ostatnio przepływaliśmy z Traqiem obok miejsca gdzie zginął Krystian. Zawsze jak przepływam obok tego miejsca myślę o Krystianie i jego niepotrzebnej śmierci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczkasport1 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robal12 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 [*] Mam 3 widły po Krystianie. Jeden w pudełku boleniowym. Nie łowię nim. Kiedy otwieram pudło mam przed oczami jego zdjęcia i ma mi przypominać, że uważać nad wodą trzeba zawsze. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Ciężko coś napisać.Pamiętam te zdjęcia na s-d.pl i potem wiadomość.Nie znałem Krystiana, ale jest mi smutno.W takich momentach przypominam sobie, ile razy sam przesadzałem brodząc na palcach na granicy spodniobutów, by wyciągnąć głupiego woblera.W tym roku na Bugu podczas holu wchodziłem coraz głębiej za brzaną (74), aż zaczął do mnie krzyczeć wędkarz, że kilka kroków dalej wybija źródło i utonął tam (podczas brodzenia) jego kolega.Na Wiśle przez chwilę rozważałem, czy płynąć w najszybszym nurcie za Barbarą, która podczas odjazdu zaczepiła żyłkę pod głazem i spłynęła w dół.A najstraszniej było w zeszłym roku, kiedy zorganizowałem wieczór kawalerski nad Bugiem. Najpierw o drugiej w nocy skakałem w nurt za kolegą, który postanowił popływać, a potem gdy niepostrzeżenie wrócił do wody i zaginął szukaliśmy go do 13.00. Ściągaliśmy wtedy quada, gotowe były już psy policyjne. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło.Uważajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 (edytowane) To juz rok,nigdy nie zapomne specyficznej minki do zdjec. Choć nawet słowa z gościem nie zamieniłem to ogromny ból dla rodziny, J.pl i przestroga dla nas wszystich. Spoczywaj w pokoju Krystianie [*] [*] [*] Edytowane 6 Września 2015 przez Miro 85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo1975 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Krystian-pamiętamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo0707 Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Okropna tragedia.Szkoda chłopaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Krystku pamiętamy! [*][*][*]Często Cię wspominałem przez ten ostatni rok!M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi