Baloo Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Szkoda człowieka... [*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalek87 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.sumiński Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej1 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djwieczorynka Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Spoczywaj w pokoju Krystianie. "Życie choć piękne tak kruche jest" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Przerwana główka w okolicach Kępy Polskiej...miałem tam być o tej samej porze w sobote , ale pojechałem jeszcze niżej...Straszna tragedia , wyrazy współczucia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Rzeka daje , rzeka zabiera .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverrd Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Traq Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Ciągle o tym myślę chociaż nie znałem Krystiana. Teraz wiem, że te jego zdjęcia z boleniami wyryją mi się na zawsze w pamięci. Straszna tragedia, bardzo współczuję, nie wiem jak to w słowach wyrazić Straszne jest jak niewiele czasem trzeba, żeby doszło do takiej tragedii. Też od tej pory będę 10 razy ostrożniejszy. Kilkanaście kilometrów wyżej w Drwałach jest inna przerwana główka. Kiedyś na niżówce przechodziłem przez wlew w woderach przez podcinający nogi nurt. Dopiero niedawno przepływając obok pontonem zorientowałem się, że krok w bok jest dół na 6m. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Jestem w szoku.Dzisiaj wysłałem Krystkowi wiadomość -woblerki gotowe.Łzy cisną się do oczu.Wyrazy współczucia dla rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz Wideł Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Kilka dni temu rozmawiałem z Krystianem przez telefon.Super otwarty gość z zasadami.Miał plany na przyszłość .Strasznie kruche to nasze życie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maticsh Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek82 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Brak słów.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Wyrazy współczucia dla bliskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaro75 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Szczere wyrazy współczucia dla bliskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asior Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thor13 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Słowa nie wyrażą bólu.... Dzisiaj jesteś, jutro Cię nie ma.... Idę otworzyć ostatnią butelkę rumu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felo Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czkawa Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Do końca życia nie zapomnę swojej histori, która "dzięki Bogu" skończyła się szczęśliwie. Rok 2013 zawody na Mleczce w Przeworsku. Po obfitych opadach deszczu obrywa się brzeg na którym stoję. W ciągu ułamka sekundy ląduję w wodzie ubrany w spodniobuty. Głębokość około trzy metry. Całe szczęście że miałem na sobie kurtkę, która nie pozwoliła wlać się wodzie do środka spodniobutów. Od tamtej pory uważam na każdy krok nad wodą. ps. Krystian, mam nadzieję że tobie także się uda. Edytowane 8 Września 2014 przez czkawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Nie wiem, za każdym razem jak człowiek łazi po rozbitych przelewach, albo włazi do wody żeby zająć dobrą pozycję, jeszcze krok, jeszcze krok, to gdzieś takie myśli z tyłu głowy ma, ale je odgania. To mogło przydarzyć się każdemu. Wyrazy współczucia rodzinie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Nie znałem osobiście ale zawsze podziwiałem za wyjątkowy talent do łowienia ryb. Będzie bardzo brakować tu zdjęć przepięknych bolenii które łowił. Szczere wyrazy współczucia dla rodziny. Spoczywaj w pokoju Krystian......... Ech za wcześnie to wszytko...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Przed chwilą dowiedziałem się o tej strasznej tragedii, jestem w szoku i ciężko mi opanować drżące ręce pisząc ten tekst. Jeszcze nie dawno gadaliśmy przez telefon, Krystian opowiadał o swoich planach, polowanie na jesienne bolenie, szkoda, że już nigdy nie wstawi tutaj zdjęcia z boleniem, nie zadzwoni pogadać...trzeba ochłonąć taka informacja na dobranoc ścięła mnie z nóg. Kondolencje dla rodziny, Robert trzymaj się, jesteśmy z Tobą. Krystian spoczywaj w pokoju, niechaj ziemia Ci lekką będzie. [*][*][*] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Z. Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi