misiek116p Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 głebokie wyrazy współczucia, rok temu to samo przeżyłem z tesciem nie wrócił z jeziora .. (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 [*]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_krych Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Kraina wiecznych łowów , bolenie tulące do snu, rzeka daje – rzeka zabiera. Zapewniam was Panowie, że Krystianowi teraz najmniej brakueje boleni… I oby miłosierny Pan ulitował się nad jego duszą. I tu możemy jakoś pomóc !!! Rodzina sama musi przejść przez tą tragedię."Bo gdzie dwóch lub trzech jest zebranych w moje imię, tam jestem wśród nich". Mt 18,15-20. Proponuję więc dziś o 22;00 wspólną modlitwę o spokój duszy Krystiana. Tak realnie możemy mu pomóc bo zapalanie świec na forum jemu personalnie nie pomoże, choć oczywiście jest wyrazem sympatii.Więc jeszcze raz:Dziś 22;00 kto ma ochotę pomóc Krystianowi zgina kolana i prosi za niego tak jak potrafi Proszę tylko by było to 10 min poświęcone w modlitwie tylko dla Krystiana . Nie oczekuję, że będziecie tu potwierdzać swój zamiar dzisiejszej modlitwy bo może ktoś nie ma ochoty lub się wstydzi. Po prostu kto ma ochotę pomóc koledze w potrzebie niech to czyni.Pozdrawiam wszystkich, przekazując głebokie wyrazy współczucia dla rodziny pozostawionej w smutku.Marcin 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 O 22 przylaczam sie do modlitwy i w swoim imieniu rowniez prosze innych, nie wazne czy w nia wierza, niech bedzie poprostu szczera i plynela z serca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 [*] długo i ja czekałem. Miałem nadzieję, że może jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 A niech to..... [*] Pokój Jego duszy Ja się dołączam, dzisiaj 22:00. W intencji Krystiana i Jego Rodziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 ja również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebson Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Wyrazy współczucia dla rodziny [*] Panowie nauczka dla nas nie wchodzić do wody RWAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Kraina wiecznych łowów , bolenie tulące do snu, rzeka daje – rzeka zabiera. Zapewniam was Panowie, że Krystianowi teraz najmniej brakueje boleni… I oby miłosierny Pan ulitował się nad jego duszą. I tu możemy jakoś pomóc !!! Rodzina sama musi przejść przez tą tragedię."Bo gdzie dwóch lub trzech jest zebranych w moje imię, tam jestem wśród nich". Mt 18,15-20. Proponuję więc dziś o 22;00 wspólną modlitwę o spokój duszy Krystiana. Tak realnie możemy mu pomóc bo zapalanie świec na forum jemu personalnie nie pomoże, choć oczywiście jest wyrazem sympatii.Więc jeszcze raz:Dziś 22;00 kto ma ochotę pomóc Krystianowi zgina kolana i prosi za niego tak jak potrafi Proszę tylko by było to 10 min poświęcone w modlitwie tylko dla Krystiana . Nie oczekuję, że będziecie tu potwierdzać swój zamiar dzisiejszej modlitwy bo może ktoś nie ma ochoty lub się wstydzi. Po prostu kto ma ochotę pomóc koledze w potrzebie niech to czyni.Pozdrawiam wszystkich, przekazując głebokie wyrazy współczucia dla rodziny pozostawionej w smutku.MarcinStary, nie musisz prosić...Kolana same wiedzą co mają robić...W każdej wolnej chwili modlę się o niego...Nie widzę komunikatu o odnalezieniu ciała więc modlę się by wrócił.Jeszcze mam nadzieję...Żałuję, że nie mogę pomóc... Że mnie tam nie było..Pustka, gorycz, smutek...Tak jak Krystek mam córkę...Nie raz Gadałem z nim o łowieniu naszych pociech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frisky Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chincza Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirob Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Witam, Jedyne co możemy zrobić to nie pozwolić by kolejny z nas odszedł w ten sposób, nigdy nie wierzyłem w kamizelki czy nawet kije do brodzenia, nawet w tym roku w Szwecji ganiałem po takich przełomach ze w głowie się nie mieści. Niech przykład Krystiana będzie dla nas najlepsza przestroga.Masz rację. Nie wiem czy dobrze kojarzę ale widziałem w ofercie jednego z producentów sprzętu wędkarskiego kamizelką wędkarską z ...... kamizelką ratunkową, takie dwa w jednym. Może osoby które brodzą po rzekach powinny pomyśleć o takim sprzęcie? I to niekoniecznie na Wiśle bo małe rzeki też potrafią zabić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Niestety nie miałem okazji poznać Krystiana na żywo....ale najbardziej szkoda mi tego, że już nigdy takiej okazji nie będę miał Krystianie obyś był szczęśliwy "tam" po drugiej stonie - w krainie wiecznych łowów. Wiem co oznacza utrata najbliższego członka rodziny i wiem co znaczy utrata przyjaciela, dlatego składam wyrazy szczerego współczucia i dla rodziny i przyjaciół....nawet nie wiem co napisać, bo żadne słowa tego nie sa w stanie wyrazić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 A jeszcze tak niedawno rozmawialiśmy o bolkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minkof Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Szczere wyrazy współczucia dla całej rodziny Krystiana. To wszystko daje do myślenia .... bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Może czas pomyśleć o czymś takim http://kamizelkiratunkowe.com.pl/glowna/65-kamizelka-ratunkowa-aqua-100n-rozmiar-xxs.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Panowie nadal nic nie wiadomo dziś sami z bratem we dwóch pływaliśmy łódką i szukaliśmy ale bez rezultatu .Zero pomocy ze strony straży czy policji jak by temat był już zamknięty. http://www.portalplock.pl/pl/334_informacje/7730_tragedia_na_wisle_utonal_wedkarz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius13 Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Wiem jak to się odbywa..................nie kiwna palcem czekaja..................więcej nie będę pisać nie czas i miejsce na to .........jeszcze raz szcere kondolencje Edytowane 9 Września 2014 przez marius13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi