Skocz do zawartości

Krystian [*]

joker

Rekomendowane odpowiedzi

[']

Cytując DM i ich "Blasphemous Rumors" - .... Bóg ma niezdrowe poczucie humoru, i kiedy umrę na pewno będzie się śmiał ....

Wyrazy współczucia dla rodziny, miejmy nadzieję iż odszedł będąc szczęśliwym ...

[']

• Like 2

Szok, miałem z Krystianem umówić się w jego rewirach na bolenie, żal że się już nie spotkamy nad Wisłą.  J.pl wiele straci że już nie będzie Krystka. Nie chce mi się wierzyć że spotkało to tak doświadczonego wędkarza.

Wyrazy współczucia dla rodziny.

wujek

• Like 1

Nie znałem osobiście Krystiana, ale przykro jest gdy ktoś znajomy odchodzi. Trudno napisać coś sensownego w takiej sytuacji.

Spoczywaj w pokoju Krystian, dziękuję za miłe słowa. Teraz możesz łowić ile chcesz, dziś pomodlę się w Twojej intencji.

• Like 5

Długo siedziałem przed monitorem żeby coś wyklepać...w myślach mam zawsze tych wędkarzy którzy tracą życie nad wodą wtedy wydaje mi się że oni byli jak bracia bo jesteśmy jedną rodziną i gdy umierają nad wodą myślę że też bym tak chciał, może nie z zaskoczenia ale tego się nie przewidzi, przynajmniej dla mnie byle nie w fotelu przed telewizorem. Współczucie dla rodziny bo to szok i tragedia. Niech tam na górze piękne sztuki łowi [*]

W marcu na spotkaniu JB spędziłem z Krystkiem przy piwku cały dzień na gaworzeniu o rybkach i nie tylko. Pierwszy raz się spotkaliśmy a czułem się jakbyśmy gadali ze sobą niezliczona ilość razy. Takich ludzi nie spotyka się teraz zbyt często........................................................

Bez Krystka to nie będzie już ten JERKBAIT jaki był do tej pory

Wyrazy współczucia dla rodziny. [*] [*]

Edytowane przez RUDI75
  • Like 2