przemofight Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Witam, ostatnio porządkując akcesoria wędkarskie odnalazłem pilkery SPRO Norway King waga 200 g kolor chrom w ilości 22 sztuk, 1 pilker fluo i 1 parasolka chrom. Z tego co widze w wodzie mógł być fluo i parasolka a pozostałe nowe. Pilkery kupiłem ładnych pare lat temu z myślą o dorszach ale chyba wole spining. Czy może ktoś z kolegów doradzić jaką cenę mógłbym otrzymać za te pilkery? Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 A ja proszę o zapoznanie się z tym: http://jerkbait.pl/topic/43924-do-wszystkich-dzia%C5%82-og%C3%B3lne-vs-cafe/ I nie umieszczanie takich postów w dziale 'Ogólne'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
russian80 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 10zł max za sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 jak zapewne sprawdzałeś w zachodnich sklepach pilker taki kosztuje ponad 5 ojrow Polsce za łownego pilkera 200 gram zapłacisz około 16zł ze względu na powyższe i ilość jaką posiadasz, sugerowana cena 10zł+wysyłka wydaje się optymalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 8 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Dziekuje za informacje gdyż nie miałem pojęcia jaka może być wartość tych pilkerów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi