nurek28 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Witam.Czy ktoś ma lub miał styczność z nowym curado i może coś o nim napisać. Jestem zainteresowany zakupem i mam wątpliwości co do nowości. Z góry dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATT1989 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 też nad nim się zastanawiałem ale jakoś nie budzą zaufania te mikro ząbki przekładni dlatego będę polował na starszą wersję dhsv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Nie musisz polowac na dhsv - seria e miała tez przekładnie z "duzymi" ząbkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 DHSV miał za to lżejszą szpulkę, mimo tego że jest większy od serii E. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 U mnie nowe curado 201i hg przypięte jest do jerkówki, mogę napisać że jeszystko jest e najlepszym porządku, odległości rzutowe zdecydowanie większe niż w 201e7. Z racji przełożenia średnio sprawdza się do dużych woblerów stawiających opór w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Po weekendzie napiszę jak sprawuje się moje w porównaniu do Citica 201G. Na pierwszys rzut oka wygląda bardzo przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Mineło trochę czasu, ale młynek przeszedł przyzwoity chrzest w ten weekend. Poradził sobie z sumkiem 130cm i 100cm - pierwsze ryby na casta. Ogólnie bardzo fajnie, podoba mi się łowienie cięższymi przynętami tą metodą i z łódki. Palec wskazujący już nie boli. Jestem zadowolony i polecam ten młynek. Żaden ze mnie mistrz rzutowy, ale rattlinem 8 albo twisterem 4" na główce 15g-25g i plecionce 15lb rzuca się bajkowo i daleko (40-50m) . Włączony jeden bloczek i pokrętło na 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 No niezłe te pierwsze rybki na casta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Miało być co innego, ale takie się trafiły. Sandacze gryźć nie chciały. Jestem też bardzo zadowolony z kija - Lamiglas Competitor CC705. Koszt niewielki, a kijek naprawdę świetny - bardzo dobrze sobie radził z takimi rybkami i doskonale miota. Z tego co widziałem to są też blanki z tej serii bardzo tanio, więc IMHO - warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi