loko86 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Witam wybieram sie do Kazimierza Dolnego na kilka dni i chce zabrac ze sobą spinning, mam pytanie czy jak wykupie zezwolenie przez strone eokon.pl na okręg Lublin wody nizinne czy mogę wówczas smialo lowic na tamtejszej wiśle??Należe do Krakowskiego PZW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Tak właśnie musisz zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekM Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Witam chcialbym odswiezyc troche temat , a mianowicie jestem na 3 dniowym wyjzdzie w Kazimierzu wzialem ze soba spining ciezszy i lzejszy mozecie moze jakies miejsce polecic aby zapolowac na drapieznika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 26 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Opaska w doł od Króla Kazimierza i klatki za nia. Po drugiej stronie wisły jakies bolenie mozna trafic z sandaczem chyba gorzej. Ja w tym roku nie bylem ale spacerek polecam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekM Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 A moze moglbys dac mi kilka wskazowek dotyczacych lowienia w tej okolicy ? Jestem z bialegostoku u nas lowi sie glownie na narwi a to zupelnie inny klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 No co ja Ci moge powiedziec...Wisla w Kaziku to juz kawał rzeki. Jest dluga opaska sa dołki,są klatki i starorzecza i sa przykosy. Także jak bolki to standard jakies wobki ok 10-20 gram. Na szczupaki styknie pare gum i blaszki. Na sandacza i na dolki to jaies wieksze ciezsze gumy bym zabral. Ogolnie ja nie dziele wody na taka czy inna. Mam podobne przynety na dziki Wieprz i uregulowana czesciowo Wisłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fred Arbogast Opublikowano 27 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2016 Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekM Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Bylem z rana na janowcu. 2h lowienia wynik to szczupak 56 i okon 22 nic poza tym nie trafilem dzieki koledzy za pomoc 5! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi