OloPe Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Wsiąkł wątek o wędkach Sportex, który rozpoczął @pitt. A ciekawi mnie opinia innych ewentualnych użytkowników. Może bym łyknął mimo ceny taki kijek, zwłaszcza, że pitt tak firmę zachwala, jako topowa. Lubię mieć różne fajne rzeczy. A co? Tylko zanim zapłacę za coś duże pieniądze, które w naszym pięknym kraju ciężko zarobić to chętnie bym usłyszał czy warto Macie jakieś doświadczenia z firmą Sportex? Jak postrzegacie ją na tle kijów z pracowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Ja mogę tylko napisać tyle że znajomi spławikowcy dobrze się wyrażali o tej firmie. Ale to nie nasza bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi