Artur Z. Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 -samowyzwalacz który da się tak ustawić aby robił co najmniej 10 zdjęć (wtedy nie trzeba pilota lub wężyka, startujesz wyzwalanie za 15-30 sekund , wyjmujesz rybę z podbieraka i aparat robi serią 10 fotek) Możesz mi podpowiedzieć jakie aparaty mają taką funkcję ?bo to by było idealne rozwiązanie .canon g12 , wiem bo mam , resztę musisz sprawdzić w specyfikacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Mam Samsunga EX1 i jest na prawdę fajny. W odpowiednich (moje na to jeszcze muszą poczekać) rękach mona z niego dużo wyciągnąć. Jest mozliwość zamontowania w nim adaptera i dokręcanie soczewek (52mm),ale uwaga, przy użyciu lampy błyskowej podczas robienia zdjeć z dokręconym adapterem fotki są winietowane po lewej stronie. Istnieje możliwość używania pilota,jednak nie działa on gdy chcemy zrobić zdjęcia z lampą Poza tym same "+" tego aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) . Edytowane 19 Września 2014 przez Bluzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 http://www.logo24.pl/Logo24/56,85826,16654739,OLYMPUS_STYLUS_TOUGH_TG_850,,6.html I problem rozwiązany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 18mm (po kropie circa 27) za wąskie na łódkę? No chyba,ze to mała krypka poniżej 3mPatu,może trochę przesadziłem ale czasami patrząc na niektóre fotki to brakuje mi szerszego kąta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi