cezary1976 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Witam,zamierzam kupić spinning kongera virago twist-R 2,70/10. Ten kijek ma mi służyć do polowania na okonki na niewielkie woblerki ,blaszki i paproszki.Kolega zachęcił mie do wyboru tej wędeczki,w związku z tym zwrazwracam sie o wyrażenie opini na temat tej wędki. Edytowane 8 Września 2014 przez cezary1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Dla mnie chyba lepszy już jest Troker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Może i lepszy,alle ja nie chcę wklejanki,a wszystkie modele trokera to wklejanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ten twist-R według tego co piszą w necie to też wklejanka ^^. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Dokładnie., Mam model 240/10 na stojaku i jest wklejką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 mam dwie 240/270 juz chyba ktores z koleii, latwo je popsuc, glownie z wlasnej glupoty tak jak ja:) w kazdymbadz razie uzywam do paprocha,tak przyzwyczailem sie do tego kijka ze po zakupie iri lucky wrocilem do virago bo iri nie moglem ogarnac ale to chyba jednak kwestia przyzwyczajenia ogolnie kijek fajny do dlubania okoni, ja dwa mam nawet posklejane i dalej dłubie nimi okonki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 jak nie chcesz wklejki to shimano catana 1-11 nie jest wklejanką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 A ja miałem ten kijek wczoraj w rękach i zapewniam Was panowie że to nie jest wklejka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 To dziwne bo nawet w katalogu Kongera napisali że to wklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Zwracam honor Panowie,rzeczywście w katalogu jest napisane że seria virago to wklejki,ale przy twist r tego nie napisali,tak że sam już nie wiem :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Sami poczytajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 przy finesse napisali "mocniejsza wklejka", mocniejsza od twist-r. Tak ja to rozumiem. Ale jeżeli miałeś w rękach i Ci pasuje to czemu nie. Napisałeś że kolega Cie zachęcił. Jeżeli on ma taki kijek niech da Ci połapać i będziesz wszystko wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Miałem w rękach ale 2,10 tego twist r,jakoś boję się tej wędki,mam odczucie że jest za delikatna,nie wiem może to tylko odczucie,ten finesse wydaje się być fajny,ogladałem też tigera cross maxa 2,70 3-18 g,też fajny kijek parametry te same co finesse ;-) Edytowane 12 Września 2014 przez cezary1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 ja też przymierzam się do okoniówki ale krótkiej, mi troker chodzi po głowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Troker to w zasadzie to samo co finesse,przynajmiej ma te same parametry i cenowo podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 tylko nie miałem gdzie go obejrzeć, chyba wolałbym nie jakąś szybką wklejankę tylko coś z głębszym ugięciem a to już trzeba samemu oblukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Dokładnie tak,ja też szukam jakiegoś parabolika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Dzisiaj oglądałem tą catane o której pisałem. Nie ma wklejki i pracuje głeboko. Ciekaw tylko jestem jak pokazuje opad i jak będzie współpracowała z 3gr główkami. No i za niewiele większe pieniądze widziałem tu na forum używane parabellum. Tylko krótkie troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Osobiście łowiłem kongerem tiger cross max 3-18g pięknie wchodzi w parabolę i nie boi sie większych rybek świetny kij tylko chyba już ciężko go dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezary1976 Opublikowano 17 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 No fajny kijaszek,dostępny jest jeszcze,oglądałem go,ale to wklejka,a ja nie chcę wklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Polecam Ci Savage Gear Parabellum 215cm 0-7g. Nie jest to wklejka a do łowienia okoni jest bardziej niż zajebista No i pokazuje opad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Witam, żeby nie tworzyć kolejnego wątku, zapytam czy są forumowicze używający tych kijków? Mi najbardziej chodzi o wersję 215 cm 1-10 gram, ale opinie o dłuższych również cenne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi