Agraph Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Witam, miło mi Was powiadomić, że w jeziorze Barlineckim (okręg gorzowski )złowiono ostatnio okonia 1,89 kg. Cieszy to niezmiernie ponieważ jak wszędzie i tu działają brygady rybackie, które czyszczą wodę ze wszelkiego życia, a tu taki kaban się uchował.Dodam, że szczęśliwy łowca, trafił jeszcze okonia 1,1 kg w styczniu. pozdr.Agraph Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Gratiliren łowcy, tylko ciekawe czy w dalszym ciągu pływają w jeziorku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agraph Opublikowano 27 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 niestety nie pozdro. Agraph Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 W Barlineckim padło kilka rekordowych węgorzy jeśli się nie mylę. Fajna woda, byłem kilka razy, ale bez wędki - ot, dziewczynę odwiedzałem Ale chciałbym mieć takie jeziorko przy domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2006 Lasso,ty masz takie okonie pod nosem,tylko się dobrze rozejrzyj .Tej jesieni przez okonie, to się zapalenia płuc nabawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi