StCroix Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 poszukuję powyższego narzędzia. czy ktoś używa, posiada, podzieli się informacjami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StCroix Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Panowie, nikt nie nadaje mapom DrDepth'a własnej palety barw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Mało ludzi tworzy własne mapy a co dopiero zmienia w nich paletę barw. Co z tego że mam Dr Depth w wersji na skaner boczny jak nigdy nie mam czasu aby zeskanować wodę. Myślę, że wielu użytkowników tego oprogramowania może mieć podobny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StCroix Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 na szczęście moja woda pozwoliła się zeskanować podczas kilkunastu wyjazdów. niestety utknąłem na kolorowaniu po swojemu. dziękuję za reakcję, daje to nadzieję, że jednak coś się ruszy. jak widać ludzie czytają ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AnrzejT Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Zobacz na angling charts moze cos znajdzieszhttp://www.anglingcharts.com/drdepthtoat5.htmlKiedys cos bylo o tym programie w grupie uzytkownikow DD niestety nie pamietam hasla zeby sie zalogowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 StCroix Opublikowano 19 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 dziękuję :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 -PYTOON- Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 st croix też mapuję conieco. Podeślij mi na priv numer, może wymienimy się doświadczeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 -PYTOON- Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Panowie, od wczoraj kiedy tworzę mapę mobilna do DrDepth w wersji PC i próbuję ją wgrać do DrDepth MVP wyskakuje mi komunikat "There was a problem loading your map (Code: 8) i nici z odtworzenia mapy. Proszę Was o pomoc co zrobić z tym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 -PYTOON- Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Problem usunięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
StCroix
poszukuję powyższego narzędzia. czy ktoś używa, posiada, podzieli się informacjami?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi