kacperek993 Opublikowano 22 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2024 Nie wiem czy było, ale może się komuś przyda informacja: taka szpula pasuje do TP 2011. Długo szukałem, ceny kosmiczne za oryginały , a tu pyk....sukces. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 23 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Ma ktoś może na stanie średnie szpule w rozmiarze 4000 do vanqusha i tp 2019 i mógłby podać wagę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 23 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2024 Do vanka 4000mhg 39g 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_69 Opublikowano 31 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2024 Pytanie - mam możliwość praktycznie za darmo dostać używanego stradica FL w którym rozsypała się przekładania. Czy rotor podejdzie do sustaina FJ tego samego rozmiaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Panowie bo sie już pogubiłem, ktoś podrzuci czy podejdzie szpulka tp20 do tp24? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2024 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gringo Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2024 Zmyliły mnie nowe oznaczenia szpul, które chyba wyszły po Stelli 22... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Cześć. Szukam płytkiej szpuli do Ultegry FC 2500, od czego mogła by podejść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) Czy ktoś może wie jaka jest pojemność szpuli Yumeya 2500 F3 vs. F4 w PE plecionka? Edytowane 11 Stycznia przez sslonio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Tomek ???? Internet mówi:F3: PE (No. -m) 0.6-145, 0.8-105, 1-75F4: PE (No.-m) 0.6-180, 0.8-110, 1-90 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Dziękuję Mariusz ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi