popper Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 po prostu polecam http://www.pgwob.yoyo.pl/woblery/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Bardzo ładne woblery ... Ciekawe jakie ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Przez długi czas były na Twardej obok Jerka ale już dawno ich nie widziałem.Kiedyś kosztowały 12-15zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Napisałem do Pawła i taką dostałem odpowiedz, ja skorzystam na pewno może jaszcze ktoś będzie zainteresowany Witam .......Prosze napisać jaki rodzaj woblerów Pana interesuje ??? Tak w kilku słowach o cenach to .......kleń -jaź -okoń - 10 - 13 zł.......pstrąg 11- 13 zł....troć ....14- 17 zł .....szczupak ....13- 20 zł ....boleń ....15 zł.....Na Allegro sprzedaje ale sporadycznie ...mój nic.... PG_wob Od strony technicznej wygląda to tak.....Pan zamawia .....np. ....jaziowe.....pstrągowe.... w wielkościach ......2-3 cm i 4- 6 cm.. pływające ...tonące..... Może wkleic pan przykładowe zdjęcia wobów które się Panu podobają . I podać kolorystykę . Np. 10 sztuk. ja robię 15-20 sztuk....podsyłam Panu fotę a pan sobie wybiera to co sie podoba Robię je ręcznie więc prosze wziąść pod uwagę że nieznacznie mogą się różnić . Co do terminów to sprwa wygląda trochę gorzej......maj....druga połowa....ale proszę napisać ile i co Pana interesuje może dam radę wczesniej to zrobić .Wysyłam po przelewie na konto lub za pobraniem jeżeli jaet takie życzenie . To tak w kilku słowach W razie wątpliwości proszę siało pisać . Pozdrawiam Paweł tel 600 236 448 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 baaaa ... właściciel, twórca jest użytkownikiem naszego forum .... nawet był na jednym ze zlotów z tego co pamiętam Drwęca??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi