robert67 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Jest szansa na receptę? Jak możesz pytać !? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Tak tylko, naiwnie liczyłem na jakiś szybki medykament, że może ktoś mnie wyręczy, pomyśli za mnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Skoro już prawda o kondycji psychicznej większości z nas wyszła na jaw, warto może wspomnieć o tym, że nie dowiemy się tego, kim jest ten, który nam na rybach przeszkadza, jeśli gęby do niego nie otworzymy. Nie zakładajmy z góry, że trafimy na troglodytę, równie często jak pocałuj mnie w dupę, zdarza mi się słyszeć ostatnio nad wodą słowo przepraszam.No przesadziłem, nie jest po równo, ale jednak, i może być częściej, wystarczy najpierw zobaczyć w mijającym nas wędkarzu kolegę, nawet jeśli potem mamy się rozczarować. Przy okazji dodałbym, że ludzie którzy "co drugi krok" widzą wokół siebie chamów, kretynów itp. często są bardzo blisko siebie w ewaluacji . To zasłyszane także nie ponoszę za to pełnej odpowiedzialności . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Przy okazji dodałbym, że ludzie którzy "co drugi krok" widzą wokół siebie chamów, kretynów itp. często są bardzo blisko siebie w ewaluacji . To zasłyszane także nie ponoszę za to pełnej odpowiedzialności .Wogole nie rozumie do czego pijesz Szanowny Robercie mam nadzieje ze nie do @hlehle, ktory wlasnie zainicjowal ten temat, piszac o ludziach, ktorzy niekulturalnie sie zachowuja podczas plywania i polowu ryb metoda trolingowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Wogole nie rozumie do czego pijesz Szanowny Robercie mam nadzieje ze nie do @hlehle, ktory wlasnie zainicjowal ten temat, piszac o ludziach, ktorzy niekulturalnie sie zachowuja podczas plywania i polowu ryb metoda trolingowa Widzisz...nie rozumiesz... .No, a myśmy tak liczyli na Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Jako na wodzie, tak i w życiu. Amen. Jeden się wpiernicza drugiemu w łowisko, drugi trzeciego pozdrawia, czwarty doi piątego aż śmietana poleci. Takie życie. Jaki kto jest w życiu taki na wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Widzisz...nie rozumiesz... .No, a myśmy tak liczyli na Ciebie .No widzisz...chyba Ty nie rozumiesz... umiesz liczyc, licz na siebie Jacy Wy? Czyzby utworzylo sie kolko wzajemnej adoracji, czy nie potrafisz sam wyrazic swojej opinii i szukasz wsparcia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Weźcie nie drapcie się teraz tutaj chłopaki. Zaraz będzie atmosfera jak na Wiśle poniżej Warszawy, po co nam to? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 To może lepiej zabronić tego trollingu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Jestem za.. i wstępu do lasu też zabronić,bo grzybiarze to dopiero chamy:) Edytowane 10 Września 2014 przez Sandre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Jeszcze dwie osoby się do mnie odezwały i opisały jednostkę, która niedawno podobnie się zachowała przy nich.Wychodzi, że to jedna i ta sama osoba. I w przeciwieństwie do @grunwald1980 nie uważam, że taka osoba jest już stracona. Może po prostu potrzebuje reprymendy i przemyśli swoje mało kulturalne zachowanie.Szkoda, że na mnie nie trafiło, bo na pewno zwróciłbym uwagę nad wodą.Dlatego rozmawiajcie, bądźcie asertywni, a nie obojętni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Wszystko spoko, o ile po drugiej stronie mamy do czynienia z osobnikiem umiejącym słuchać ze zrozumieniem, a nie tylko słyszącym. Słyszącym, że ktoś do niego śmie coś powiedzieć i nie są to pochwały jego zajebistości, o której jest głęboko przekonany.Jednostki aspołeczne, które poza czubek własnego nosa świata nie widzą, niestety z reguły należą do tych słyszących inaczej. Każda, nawet kulturalna i spokojna próba rozmowy bywa pretekstem do kłótni, a najlepiej do "baletów", bo przecież trzeba burakowi pokazać, gdzie jego miejsce. Niby to nie kłopot, bo, jak mawiał klasyk "w ryj dać mogę dać", ale chyba nie o to chodzi, bo przynajmniej ja nie tego szukam jadąc nad wodę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Wszystko spoko, o ile po drugiej stronie mamy do czynienia z osobnikiem umiejącym słuchać ze zrozumieniem, a nie tylko słyszącym. Słyszącym, że ktoś do niego śmie coś powiedzieć i nie są to pochwały jego zajebistości, o której jest głęboko przekonany.Jednostki aspołeczne, które poza czubek własnego nosa świata nie widzą, niestety z reguły należą do tych słyszących inaczej. Każda, nawet kulturalna i spokojna próba rozmowy bywa pretekstem do kłótni, a najlepiej do "baletów", bo przecież trzeba burakowi pokazać, gdzie jego miejsce. Niby to nie kłopot, bo, jak mawiał klasyk "w ryj dać mogę dać", ale chyba nie o to chodzi, bo przynajmniej ja nie tego szukam jadąc nad wodę. Kamil wtedy się zawsze można wycofać, ale przynajmniej zareagowałeś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 No nareszcie jeden zrozumial o co mi chodzi Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Może po prostu potrzebuje reprymendy i przemyśli swoje mało kulturalne zachowanie.Szkoda, że na mnie nie trafiło, bo na pewno zwróciłbym uwagę nad wodą.Dlatego rozmawiajcie, bądźcie asertywni, a nie obojętni.Myślałem, że to Ty wiec nie podpływaliśmy ...następnym razem zastosuję interwencję werbalną w języku prostych ludzi ....jak okaże się burakiem zawsze jest plan B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi