Skocz do zawartości

Maniery trollingowca

hlehle

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro już prawda o kondycji psychicznej większości z nas wyszła na jaw, warto może wspomnieć o tym, że nie dowiemy się tego, kim jest ten, który nam na rybach przeszkadza, jeśli gęby do niego nie otworzymy. :)

Nie zakładajmy z góry, że trafimy na troglodytę, równie często jak pocałuj mnie w dupę, zdarza mi się słyszeć ostatnio nad wodą słowo przepraszam.

No przesadziłem, nie jest po równo, ale jednak, i może być częściej, wystarczy najpierw zobaczyć w mijającym nas wędkarzu kolegę, nawet jeśli potem mamy się rozczarować.

Przy okazji dodałbym, że ludzie którzy "co drugi krok" widzą wokół siebie chamów, kretynów itp. często są bardzo blisko siebie w ewaluacji ;) . To zasłyszane także nie ponoszę za to pełnej odpowiedzialności :D .

• Like 2

Przy okazji dodałbym, że ludzie którzy "co drugi krok" widzą wokół siebie chamów, kretynów itp. często są bardzo blisko siebie w ewaluacji ;) . To zasłyszane także nie ponoszę za to pełnej odpowiedzialności :D .

Wogole nie rozumie do czego pijesz Szanowny Robercie :) mam nadzieje ze nie do @hlehle, ktory wlasnie zainicjowal ten temat, piszac o ludziach, ktorzy niekulturalnie sie zachowuja podczas plywania i polowu ryb metoda trolingowa :)

Wogole nie rozumie do czego pijesz Szanowny Robercie :) mam nadzieje ze nie do @hlehle, ktory wlasnie zainicjowal ten temat, piszac o ludziach, ktorzy niekulturalnie sie zachowuja podczas plywania i polowu ryb metoda trolingowa :)

Widzisz...nie rozumiesz... :) .

No, a myśmy tak liczyli na Ciebie :) .

Jeszcze dwie osoby się do mnie odezwały i opisały jednostkę, która niedawno podobnie się zachowała przy nich.

Wychodzi, że to jedna i ta sama osoba. 

I w przeciwieństwie do @grunwald1980 nie uważam, że taka osoba jest już stracona. Może po prostu potrzebuje reprymendy i przemyśli swoje mało kulturalne zachowanie.

Szkoda, że na mnie nie trafiło, bo na pewno zwróciłbym uwagę nad wodą.

Dlatego rozmawiajcie, bądźcie asertywni, a nie obojętni.

• Like 1

Wszystko spoko, o ile po drugiej stronie mamy do czynienia z osobnikiem umiejącym słuchać ze zrozumieniem, a nie tylko słyszącym. Słyszącym, że ktoś do niego śmie coś powiedzieć i nie są to pochwały jego zajebistości, o której jest głęboko przekonany.

Jednostki aspołeczne, które poza czubek własnego nosa świata nie widzą, niestety z reguły należą do tych słyszących inaczej. Każda, nawet kulturalna i spokojna próba rozmowy bywa pretekstem do kłótni, a najlepiej do "baletów", bo przecież trzeba burakowi pokazać, gdzie jego miejsce. Niby to nie kłopot, bo, jak mawiał klasyk "w ryj dać mogę dać", ale chyba nie o to chodzi, bo przynajmniej ja nie tego szukam jadąc nad wodę.

• Like 1

Wszystko spoko, o ile po drugiej stronie mamy do czynienia z osobnikiem umiejącym słuchać ze zrozumieniem, a nie tylko słyszącym. Słyszącym, że ktoś do niego śmie coś powiedzieć i nie są to pochwały jego zajebistości, o której jest głęboko przekonany.

Jednostki aspołeczne, które poza czubek własnego nosa świata nie widzą, niestety z reguły należą do tych słyszących inaczej. Każda, nawet kulturalna i spokojna próba rozmowy bywa pretekstem do kłótni, a najlepiej do "baletów", bo przecież trzeba burakowi pokazać, gdzie jego miejsce. Niby to nie kłopot, bo, jak mawiał klasyk "w ryj dać mogę dać", ale chyba nie o to chodzi, bo przynajmniej ja nie tego szukam jadąc nad wodę.

Kamil wtedy się zawsze można wycofać, ale przynajmniej zareagowałeś.

• Like 1

Może po prostu potrzebuje reprymendy i przemyśli swoje mało kulturalne zachowanie.

Szkoda, że na mnie nie trafiło, bo na pewno zwróciłbym uwagę nad wodą.

Dlatego rozmawiajcie, bądźcie asertywni, a nie obojętni.

Myślałem, że to Ty wiec nie podpływaliśmy ;)  :)  :P ...następnym razem zastosuję interwencję werbalną w języku prostych ludzi ;) ....jak okaże się burakiem zawsze jest plan B ;)