Tomy Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Miał ktoś ten kijek w rękach? Dokładnie interesuje mnie w klasie 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Tomy, Co chcesz się dowiedzieć? Chcesz najlepsza #7 to kup sobie Hardy Zenith. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Myślę, że Tomkowi podoba się ta wędka optycznie i dlatego pyta.Pianka na dolniku to dla bardzo wielu muszkarzy czysta herezja muchówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 A to pianka czy skóra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Tak właśnie chodzi o materiał na rękojeści.Nie podoba mi się korek i go nie lubię,choćby nie wiem jakiej był klasy.To ma być kij na Wisłę a tam woda nie jest 1klasy czystości.Optycznie też ta wędka mi się bardzo podoba a dla mnie ma to znaczenie.Po za tym z tego co czytałem jest to bardzo solidny sprzęt..Firma z tradycjami nie jakaś tam wydmuszka,powinno być ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 A to pianka czy skóra Ta skóra z płetwonura 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ale czekaj,czekaj Tomku.Piszą coś że "extreme skin" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) A widzisz może jednak to płetwonur... Edytowane 11 Września 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Tomaszu niewierny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 11 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Mialem nie wracać do FF ale tak kombinowałem streamera.Próbowałem główki real fish z żywicy.No i dłubał,dłubał aż wydłubał.Wyszły bajecznie i łownie ale trzeba mieć czym teraz tym śmigać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flytier Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Tomy, Wedki St. Croix sa naprawde dobre. Mialem ich 2 kije i fajnie sie nimi lowilo. Bylem 2 razy w ich fabryce w Wisconsin, chlopaki naprawde staraja sie,zeby zafundowac produkt Made in the U.S za przystepna cene.Zwrocilem uwage na ta rekojesc i nawet takiemu tradycjonaliscie jak ja przypadla ona do gustu :-) Zwlaszcza na rzeki ktore moga przybrudzic korek po jednym wyjsciu...Jestem przekonany,ze jak kupisz tego kija, to sie nie zawiedziesz. -Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Kije muchowe st. croix są bardzo niedoceniane u nas.w us od 3-4 maja naprawde dobrą opinie i czesto biją konstrukcję tak pupularnego u nas winstona czy tez sage.bardzo czesto w stosunku cena/jakośc nei mają sobie równych.warto popatrzeć na tesy np. yellowstone angler.wiec pomijajać design tej wedki który zupełnie nie jest moją bajką, myśle że wedkarsko kij spełni pokładane w nim nadzieje.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jak zaczynałem swoją przygodę z muchą, dość dawno temu, na wyprzedaży u Żbika kupiłem #7 Lagend'a z pierwszej serii. To było jeszcze tylko SCIV ale już wtedy były to fajne kije choć bardziej moderate niż fast. Teraz pewnie różnice materiałowe powodują że jest to całkiem inna bajka. Pierwsza seria była zrobiona jako freshwater a LegendX to niewątpliwie kij do morskich zastosowań. Poczytałbym więcej przed zakupem bo może okazać się że to solidna #8 :-) Nowość 2015, więc trochę czasu minie niczym pojawią się rzetelne opinie. Materiał uchwytu wydaję się dokładnie tym samym co fabryka daje do serii Legend Extreme więc teoretycznie można poszukać i pomacać w Polsce. tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 No to trzeba będzie ściągnąć patyczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi