andipandi Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Witam wszystkichMam prośbę w maju wybieram się na szkiery i mam zamiar pierwszy raz w życiu łowić na jerki czy ktoś może mi udzielić kilku podstawowych informacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Witaj na forum proponuję zacząć od lektury artykułów na stronie głównej - mamy kilka starszych, ale jak najbardziej aktualnych artykułów o jerkowaniu. Polecam również artykuły-relacje z wypraw na szkiery, z nich również można wiele się nauczyć. No i, last but not least, przeszukanie forum. Był np. obszerny wątek pt. Poradnik wędkarza szkierowego. Myślę z tych źródeł uzbiera się duża ilość informacji i to nie tylko podstawowych Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 witaj na stronie jerkbait.pl na poczatek polecam dokladnie to samo co friko ... na stronie glownej jest kilka dobrych artykulow o jerkowaniu i kilka dobrych artykulow o lowieniu w szwecji plus wspomniany przez pawla watek o lowieniu na szkierach, ta lektura powinna, zaspokoic w duzej mierze twoja ciekawosc lub zawezic i sprecyzowac obszar twoich kolejnych pytan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
andipandi
Witam wszystkich
Mam prośbę w maju wybieram się na szkiery i mam zamiar pierwszy raz w życiu łowić na jerki czy ktoś może mi udzielić kilku podstawowych informacji?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi