ziuta Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Witam.Szukam takiego worma jak na zdjęciu tylko w rozmiarze 2" (ok 5 cm). Wszystkie jakie są o takiej przegubowej konstrukcji mają minimum 4" lub więcej. Wiem, że są takie małe produkowane, widziałem je pakowane w plastikowe blistry po 5-6 szt (każda osobno). Nie wiem gdzie tego szukać, jak ktoś może pomóc to proszę o namiary na sklep lub nazwę przynęty. Ważne by była w rozmiarze 2". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Imakatsu albo java stick, ale rozmiarow nie pamietam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MieczysławS Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 To rzeczywiście Imakatsu Java Stick. Są one (a może były) produkowane w wielkościach: 1", 2", 3', 3.5", 4" i 5". Ten 1" tak naprawdę miał długość 38 mm czyli dokładnie 1.5".Sam długo poszukiwałem tych przynęt w trzech najmniejszych wielkościach, gdyż są one pływające, przez to znakomite do dźigowania w szczególności na okonie.Przeglądając Internet ma się wrażenie, że całą produkcję wykupili Rosjanie, tam można kupić wszystkie wielkości. Na rynku Japońskim ich nie znalazłem. Gdybym znalazł jakiś sklep, który je sprzedaje, to też chętnie bym je kupił mimo, że są koszmarnie drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Na ebayu sa. Japonski sprzedawca nazywa sie Shinok211 lekko ponad 11$ za paczke ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 (edytowane) Są tez wormy z Pl - konger drop shot lures - maggot - 5 cmCo prawda przegubu nie maja - ale zawsze na miejscu sa Edytowane 20 Września 2014 przez meme174 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi