Krzysiek_W Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 To bardzo mało prawdopodobne, ale czy jest może na forum zdun? Chodzi o wskazówki, przy rozbiórce pieca kaflowego, tak aby złożyć go ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Kiedyś widziałem jak "magik" znaczył sobie kafle cyferkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Jak to piec kaflowy robiony starą metodą /na glince/ to zalewasz wodą od góry i zaczynasz powoli rozbierać. Woda rozpuszcza glinę.Kafle z gliny oczyszczasz także wodą . Numeruj kafle i rób zdjęcia z etapów rozbiórki, a najlepiej zdjęte kafle układaj sobie po kolei warstwami na podłodze tak jak go bedziesz rozbierał. Edytowane 12 Września 2014 przez rd1_68 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Na Podkarpackim Forum Wędkarskim jest Zdun -wędkarz Bardzo sympatyczny człowiek i chętny do pomocy, udzielenia infromacji itd. Nick Kafel http://www.fishing.org.pl/f31/piece-kuchnie-kaflowe-kominki-wedzarnie-grille-3062/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Kiedyś widziałem jak "magik" znaczył sobie kafle cyferkami.Dokładnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Dzięki za porady. Niepokoje i po części uspokojone. Mam nadzieję, że pójdzie sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Daj znać jak poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi