Shtomek88 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Witam potrzebuje pomocy w doborze sprzętu na szczupaka . Interesuje mnie cały zestaw Wędka , kołowrotek ... itd ... Zbiornik na którym łapie nie przekracza 3 m . .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 A próbowałeś użyć opcji o magicznej nazwie "SZUKAJ" ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Jak nie znajdziesz to na pewno pomożemy Edytowane 12 Września 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Jak nie znajdziesz to na pewno pomożemy"Pomożecie ?" gdzieś już to słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Troche mi odpisali kiedyś jak kompletowalem jaxona eternum. Poszukaj tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shtomek88 Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Szukałem szukałem i nic a gdybym coś znalazł to logiczne że nie zakladał bym nowego postu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flytier Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Powiedz czy interesuja Cie dokladne marki wraz z cenami (podaj swoje widelki cenowe), czy tylko ogolne zarysy sprzetowe typu wedka powinna byc w klasie takiej a takiej itp.? Pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Jak wpiszesz w polu szukaj szukaną frazę to się wyświetlą wszystkie posty zgodne z twoim zapytaniem. Pamietaj tylko o niedługich frazach max 2 wyrazy to będziesz mial dostateczną ilość informacji. Pozdrawiam i miłego szukania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi