RUDI75 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 WitamPoszukuję kijka o długości 270-300cm i cw do 15g. Wędka o akcji parabolicznej do połowu kleni, jazi i okoni która nie polegnie gdy i szczupaczek się uwiesi. Wklejki odpadają na starcie Kijek ma być prezentem dla siostrzeńca który dopiero uczy się łowić woblerkami. Cena 150-200zł Macie koledzy jakieś propozycję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Iri Lucky od Kongera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Iri Lucky od Kongera?Kijek gitara, miałem kiedyś taki. Ale chyba już konger nie klepie takich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Nie wiem, jak z nowymi, bo się za takowym nie rozglądałem, ale na giełdzie przewijają się cyklicznie, zresztą nie wydaje mi się, żeby już nigdzie w sieci nie można było nabyć nówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 mam kongera wrx world champion impuls 270/18 g fajny patyk kleniowo pstrągowy w razie pytań pisz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1988 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Na polecam kijek Ron Thompson Tyran 2-12 300cm akcja xfast. Wprost stworzony do jazi i kleni. Bonus - rozkładany na 4 części, travelspin. Ja swój dorwalem w Centrum Wedkarstwa, cena wynosiła 220zl wiec uważam, ze warto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Wojt1988 napisz coś więcej o tym kijku . Info w sieci o nim jak na lekarstwo a zaciekawił mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekCIN Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Daiwa Exceler 270 3-18g Wysyłane z mojego LG-D405 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 WitajTeam Konger UL Spin.2,7 cw.3-15.Oczywiście nie wklejka,akcja wg.mnie mod-fast.Uchwyt Fuji,bardzo przyzwoicie rzuca już 2g woblerki,ładnie trzyma rybę(łowiłem tylko z plecionką).Przełowiłem tym kijem pełne dwa sezony,kilka większych przyłowów typu szczupak ok 70cm zniósł bez żadnych kłopotów.Naprawdę bardzo fajny kij,polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO47 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Jeśli mnie monitor nie okłamuje to są na stanie 4 sztukihttp://gruba-ryba.com.pl/konger/933-konger-world-champion-iri-lucky-305m-3-10g.html Edytowane 13 Września 2014 przez LOBO47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt1988 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Mam ta wędkę od niedawna wiec trudno napisać mi obszerna recenzje dotycząca pracy przy holu rożnych ryb. W zakresie połowów do 35 cm - wyraźnie czuć brania. Co do budowy wedziska - 4 części, dobre wykończenie, nie zauważyłem w swoim egzemplarzu niedorobek. Przy długości 3m obecny jest dość długi dolnik, mam 188 cm wzrostu a wystaje mi on na jakieś 3 palce za łokieć. Przy rzutach nad Wisła pomaga to w osiągnięciu większych odległości na przelewach. Ja osobiście nie lubię korka, tutaj mamy w wykończeniu twarda piankę. Jeśli siostrzeniec ma poniżej 180 cm wzrostu polecałbym zakup krótszego egzemplarzu. Moim zdaniem przy zakupie w tej polce cenowej dobrze wykonany travelspin Ron Thompson to ciekawy zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Polecam iri Lucky, używam trzeci sezon do kleniowania. Swoją droga bardzo mnie dziwi fakt wycofania tego kija z produkcji?! Rozumiem pojawiła sie seria WRX, ale nie pojawił sie ten model w postaci Konger WRX Lucky. Może firma przygotowuje coś specjalnego na przyszły sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo99 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Mam mikado esential felling 270 do 15g jest idealny do polowu klenia,okonia, pstraga, a nawet szczupaka fajjne ugiecie i w dodatku tani jak barszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Mam mikado esential felling 270 do 15g jest idealny do polowu klenia,okonia, pstraga, a nawet szczupaka fajjne ugiecie i w dodatku tani jak barszczKolega nie chciał wklejki, a feeleing to chyba wklejanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobo99 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Kolega nie chciał wklejki, a feeleing to chyba wklejanka.feeling to nie wklejanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 feeling to nie wklejanka To zajrzyj do katalogu producenta. Feeling to wklejka, chyba że w swojej amputowałeś szczytówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Dzięki Panowie za pomoc. Ukłonie sie jednak raczej w stronę wrx impuls. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 jeżeli jeszcze aktualne konger paladin river raid 274cm 2-14gbardzo piękna wędka seryjna, dobra amortyzacjawyciągnąłem na niąbolka 76szczupaka 70dwa sumy 60 i 70karpia 3kgpare sandałów 50-70 kij wart ceny, ewentualnie szukaj czegoś na blanku ATC - pogadaj z razor73, Krzysiek ci doradzi czego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) jesli kolega ezehiel chce sprzedać kijek który tak zachwala- za kwotę którą deklaruje założyciel wątku to ja z chęcią przyłącze sie do ogonka Edytowane 29 Grudnia 2014 przez macieqbw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 jesli kolega ezehiel chce sprzedać kijek który tak zachwala- za kwotę którą deklaruje założyciel wątku to ja z chęcią przyłącze sie do ogonka Hehehe....Masz mnie oczywiście, że nie za tą kwotę ale Rudi dysponuje kwotą + plus wiadrem woblerów które mogą zrównoważyć pozostałe koszta:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi