Skocz do zawartości
  • 0

In da clab - czyli veni, vidi, vici! - nowy artykuł

admin

Pytanie

Cześć,

Zaproszenie dostałem już jakiś czas temu. Oczywiście, że przyjąłem! Chyba żaden z nas nie byłby aż tak prózny i nie przepuściłby takiej okazji?! Od samego początku miałem dobre uczucie, które się wzmogło od momentu, kiedy tylko wpadłem do pudła i usłyszałem liczne powitania. ‘Siema! No cześć! Welcome!’. ‘Witam wszystkich serdecznie’ - odpowiedziałem, będąc pod lekkim wrażeniem. ‘Od razu przepraszam za opóźnienie, ale niestety nie mogłem wcześniej do Was dołączyć. Mój właściciel po prostu zapomniał podać namiary adresowe i wykonawca, chociaż był gotowy, nie mógł mnie wysłać w miejsce przeznaczenia’. ‘Nie ma sprawy kolego, nie ma sprawy! Najważniejsze, że już jesteś wśród nas i że wreszcie jesteśmy w komplecie’

Stało się już tradycją, że w sobotę nadajemy :D Tym razem zapraszam do opowiadania Pitta o kleniowowych .......

Pozdrawiam

Remek

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Do łowienia kleni na spinning i napisania takiego artykułu potrzeba wyobraźni. Stąd nic dziwnego, że jedno i drugie tak dobrze Tobie Pitt wychodzi ;)

(przyjmij to wazeliniarstwo w dowód podziwu :lol: )

Łyknąłem tekst jednym haustem i to jest zasadnicza wada tego artykułu. Że taki krótki oczywiście :mellow:

Miło się czyta takie arty, zwłaszcza jak się jest póki co uziemionym.

Pozdrawiam, Grzesiek

• 0

Fajnie napisane.

I przede wszystkim edukacyjnie...

Wszytkie te woblery z pewnoscia dobrze jest miec w pudelku.

Mam taka dygresje co do woblerow z Balkanow (Ugly Duckling), znane sa z tego ze trzymaja sie najsilniejszego pradu. Otoz po zakupach w W-wie 4ek i 5ek tonacych okazalo sie, ze niektore egzemplarze juz tak usilnie sie nie trzymaly owego pradu.

Komus sie to tez przydarzylo?

Ta firma jeszcze istnieje?Czy moze kupilem jakies popluczyny?

Gumo

• 0

Artykuł bardzo sympatyczny :D

Mam taka dygresje co do woblerow z Balkanow (Ugly Duckling), znane sa z tego ze trzymaja sie najsilniejszego pradu. Otoz po zakupach w W-wie 4ek i 5ek tonacych okazalo sie, ze niektore egzemplarze juz tak usilnie sie nie trzymaly owego pradu.

Komus sie to tez przydarzylo?

Ta firma jeszcze istnieje?Czy moze kupilem jakies popluczyny?

Gumo

Z moich doświadczeń z jugolami wynika, że lepiej trzymają się nurtu modele pływające, tonąca 4 potrafiła niekiedy fiknąć koziołka w bardzo szybkim nurcie.

Dość często widuję jugolki na allegro chyba są też w stałej ofercie FishingMartu, zatem ktoś jeszcze je rzeźbi, tak sądzę.

Pozdrawiam.

• 0

@Pitt,

Proszę, nie obrażaj się i wyraź zgodę, bo Twój tekst chcę zgłosić do konkursu małych form literackich!

eeeeeeee tam ... zara mie tu formy literarckie ... czy cus tam ... :lol:

jak lubisz takie 'glupoty' to przeczytaj sobie ten: http://www.salmo.com.pl/page.php?id=199

@gumofilc

ja uzywam tylko i wylacznie plywajacych jugoli, kotwice i kolka wymieniam na grubsze i masywniejsze, a co za tym idzie ciezsze i woblery sa o wiele stabilniejsze, nawet w najsilniejszym nurcie ... firma oczywiscie istnieje