ezehiel Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Krótko i po żołnierskuAby odpowiedzieć na apel wielu osób powstał wątek. W obecnej chwili akcja zawieszona prosimy nie przelewać datków. Pieniądze przelewamy do siwypikeDariusz Warchocki ul. Olszynowa 10 87-103 Mała Nieszawkakonto 30 1460 1181 2025 5295 0012 0002. Proszę o wpis w tytule zbiórka Monika Metzler.Kod SWIFT Getin Noble Bank GBGCPLPK Edytowane 31 Stycznia 2015 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 (edytowane) Ja to widzę tak: uzbiera się tyle ile się uzbiera (ważne aby akcja ruszyła na czas), na wieniec na pewno starczy a jak coś zostanie resztę przekaże się rodzinie. Uważam też, że potrzebna będzie delegacja do udziału w uroczystościach pogrzebowych, tu ukłon do osób z okolic Płocka. Edytowane 12 Września 2014 przez @Wojti 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Część na kwiaty i część dla rodziny. W tych czasach każdy grosz się im przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Nie znałem Krystiana, więc nie wiem ,w jakiej sytuacji finansowej się znajdowała Jego rodzina.Lecz znając życie żonie zapewne przyda się wsparcie,a na forum jest nas kilka tys..Sądzę ,że uzbiera się bliżej nieokreśona ,ale konkretna suma ,z której wieniec będzie małym okruchem.Wiec podaj konkretne konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Widzę ,że myślimy podobnie ,więc chyba wątpliwości rozwiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Podajcie numer konta i wpłacając po pare złoty , oczywoście każdy według swoich możliwości zbierzemy kwotę którą rodzina Krystka wykorzysta w najlepszy dla siebie sposób . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Ja to widzę tak: uzbiera się tyle ile się uzbiera (ważne aby akcja ruszyła na czas), na wieniec na pewno starczy a jak coś zostanie resztę przekaże się rodzinie. Uważam też, że potrzebna będzie delegacja do udziału w uroczystościach pogrzebowych, tu ukłon do osób z okolic Płocka.Popieram. Czas nagli pewnie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 12 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Jutro więcej szczegółów.Cierpliwości. Proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 13 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Czyli tak jak myslalem.Czasu malo mamy... Nie dostane pewnie wolnego.Wiec nie podaje nr konta:(Musi to ktos byc z plocka...Ptobuje zalatwic temat, wierzcie nie jest to proste... A dupy nie chce dac... PozdawiamEzehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
covent Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 co do kasy na wsparcie to chyba najlepiej poprosic brata Krystiana o udostępniego jego konta ew. kogos z rodziny. co do wienca czy kwiatòw to poczta kwiatowa lub cos podobnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandre Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Dobra inicjatywa, chętnie wezmę udział i faktycznie najlepiej żeby to brat podał konto. Jest nas tylu ze jak każdy odmówi sobie piwa i wpłaci zrobi się fajna sumka która nie wytrze łez i nie ukoi bólu, ale za jakiś czas może być bardzo przydatna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Inicjatywę popieram i uważam , że brat niech poda konto a poczta kwiatowa jak nie uda się komus podjechać załatwi sprawę z wieńcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) HejNie znałem Krystiana ale jak najbardziej popieram inicjatywę.Dzielą mnie spore kilometry,wiec w sprawach wieńca itp nie mogę pomoc.Jednak jestem za pomocą finansową.Wydaje mi się ze nr konta brata to dobre rozwiązanie.Pozd. Edytowane 13 Września 2014 przez kondzio 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Tak jest! Już dawno to proponowałem . Dobrze, że założyliśmy ten wątek. Każda pomoc na pewno się przyda. Pokażmy, że wędkarska brać to też rodzina... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Jest już data i godzina pogrzebu: 16.09.2014r. godz. 12:00 więc jeżeli chcemy również zakupić wieniec to czasu jest bardzo mało. Ktoś ze znajomych z okolicy powinien zorganizować konto do przelewania kasy na wieniec. Trzeba się też zastanowić na resztą kasy którą przekażemy rodzinie, idealnie było by gdyby zajął się tym brat, pytanie czy ma teraz głowę do takich spraw ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Panowie wolał bym się tego nie podejmować muszę trochę odpocząć psychicznie bo ciągle mam to przed oczami. .Jeśli chodzi o wsparcie i kwiaty to jeśli planujecie coś takiego i znajdzie się osoba co poprowadzi ten temat to mogę podać na priv numer tel do żony Krystiana i najlepiej z nią porozmawiać w tej kwestii .Jeszcze raz dziękuję wszystkim za kondolencję i pamięć. Edytowane 13 Września 2014 przez siwek219 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Po rozmowie z Robertem ja zajmę się zbiórką pieniędzy. Polega ona na wpłacie dowolnej kwoty na moje konto z wpisem Kwiaty Krystian i Nickiem z forum. Ja po zebraniu pieniążków utworzę listę kto i ile wpłacił i będzie ona dostępna dla każdego wpłacającego. Lista będzie zawierała lp., nick osoby, kwota, oraz suma końcowa wpłat. Z tej kwoty pieniążki zostaną przelane na kupno kwiatów w imieniu forum na konto Roberta. Pozostałe pieniążki po zbiórce zostaną przelane na konto Roberta i przekazane żonie Krystiana lub konto żony Krystka.Proszę o przelew na konto: W imieniu rodziny Krystiana Dziękuję wszystkim wspierającym jego rodzinę, za słowa otuchy i wsparcia oraz biorącym udział w "akcji kwiaty". Edytowane 17 Grudnia 2014 przez siwypike 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Dziękuję za dane do przelewu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Po rozmowie z Robertem ja zajmę się zbiórką pieniędzy. Polega ona na wpłacie dowolnej kwoty na moje konto z wpisem Kwiaty Krystian i Nickiem z forum. Ja po zebraniu pieniążków utworzę listę kto i ile wpłacił i będzie ona dostępna dla każdego wpłacającego. Lista będzie zawierała lp., nick osoby, kwota, oraz suma końcowa wpłat. Z tej kwoty pieniążki zostaną przelane na kupno kwiatów w imieniu forum na konto Roberta. Pozostałe pieniążki po zbiórce zostaną przelane na konto Roberta i przekazane żonie Krystiana lub konto żony Krystka.Proszę o przelew na konto: Dariusz Warchocki ul. Olszynowa 10 87-103 Mała Nieszawkakonto 30 1460 1181 2025 5295 0012 0002. W imieniu rodziny Krystiana Dziękuję wszystkim wspierającym jego rodzinę, za słowa otuchy i wsparcia oraz biorącym udział w "akcji kwiaty".@siwypike,dzięki że zająłeś się sprawą.Czasu na przelew z przeznaczeniem na kwiaty jest faktycznie niewiele,ale to bez znaczenia.Pamiętajmy że jeśli pieniądze dotrą do Darka nawet po wtorku to nadal się przydadzą.Rodzina Krystiana na pewno będzie ich potrzebować.Trudno przy takiej tragedii myśleć o aspekcie finansowym,ale...Życie jakie jest,wiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Dziękuję Darku za podjęcie się tego zadania. Osobista prośba. Darujmy sobie posty w stylu "przelane", "ja też się dorzuciłem" itd. To indywidualny dar każdego z nas, a nie okazja do zabłyśnięcia, czy chwalenia się na forum. Jeden przeleje 10 zł, drugi uklęknie i się pomodli- każdy według własnego uznania, poglądów i możliwości.Tak jak i nie jestem za tworzeniem listy, kto ile pieniędzy przelał. Rozumiem, że kolega @siwypike chce być w porządku w stosunku do nas, jednak to chyba nie czas i nie miejsce na takie rozliczenia. Nikt chyba nie wątpi w uczciwość kolegi, że będzie chciał go sprawdzać. Kombinatorów i chcących zarobić na ludzkiej krzywdzie w takich momentach życie samo rozliczy.Dajmy spokój, bo za chwilę dojdziemy do absurdu okazywania paragonu z kwiaciarni... Nie znałem osobiście Krystiana. Nie raz pewnie się z nim nie zgadzałem, mogłem mieć odmienne poglądy na pewne sprawy, ale teraz nie ma to żadnego znaczenia, bo odszedł jeden z nas. Co niestety jest tragedią wielu osób najbliższych i teraz na tym należy się skupić i na godnym pożegnaniu kolegi-wędkarza. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Masz rację Kamilu. W zamyślę miałem to by wątek był cały czas na początku. Może lepiej będzie go na jakiś czas podpiąć i wyróżnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Dziękuję Darku za podjęcie się tego zadania. Osobista prośba. Darujmy sobie posty w stylu "przelane", "ja też się dorzuciłem" itd. To indywidualny dar każdego z nas, a nie okazja do zabłyśnięcia, czy chwalenia się na forum. Jeden przeleje 10 zł, drugi uklęknie i się pomodli- każdy według własnego uznania, poglądów i możliwości.Tak jak i nie jestem za tworzeniem listy, kto ile pieniędzy przelał. Rozumiem, że kolega @siwypike chce być w porządku w stosunku do nas, jednak to chyba nie czas i nie miejsce na takie rozliczenia. Nikt chyba nie wątpi w uczciwość kolegi, że będzie chciał go sprawdzać. Kombinatorów i chcących zarobić na ludzkiej krzywdzie w takich momentach życie samo rozliczy.Dajmy spokój, bo za chwilę dojdziemy do absurdu okazywania paragonu z kwiaciarni... Nie znałem osobiście Krystiana. Nie raz pewnie się z nim nie zgadzałem, mogłem mieć odmienne poglądy na pewne sprawy, ale teraz nie ma to żadnego znaczenia, bo odszedł jeden z nas. Co niestety jest tragedią wielu osób najbliższych i teraz na tym należy się skupić i na godnym pożegnaniu kolegi-wędkarza.Zgadzam się z również z Tobą Kamil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) @Kamil Z. po części ma racje, jednak jeśli będzie ukazywała się informacja z np. liczba ile osób wpłaciło i jaka uzbieraliśmy kwotęprzyniesie to dwojaką korzyść, wątek będzie się odwietrzał no i informacja dotrze do większej ilości osób. Edytowane 13 Września 2014 przez @Wojti 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 @Kamil Z. po części ma racje, jednak jeśli będzie ukazywała się informacja z np. liczba ile osób wpłaciło i jaka uzbieraliśmy kwotęprzyniesie to dwojaką korzyść, wątek będzie się odwietrzał no i informacja dotrze do większej ilości osób.Kolejny dobry pomysł. Bez nicków i indywidualnych kwot rzecz jasna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi