sw.RP Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Niestety!życie jest........................ja półtora roku temu straciłem tatę w tragicznych okolicznościach i zamiast 1-go maja jechać na ryby miałem pogrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2014 Serdecznie dziękuję za wszystkie ciepłe i życzliwe słowa skierowane pod moim adresem. Należą się one jednak wszystkim biorącym udział w tej akcji. Ludzi którzy wspierali rodzinę Krystiana w tym żonę Krystka czy Roberta było bardzo wielu. Z rozmów wiem, że wielu kolegów z Płocka i okolic wspierało ich na miejscu. To im również należą się gorące podziękowania. Ja podobnie jak wielu z nas dołożyłem małą cegiełkę. Takie właśnie akcje określają jacy jesteśmy i pokazują to kim jesteśmy. Pokazują nasze człowieczeństwo. Osobiście spodobało mi się, iż w obliczu takiej tragedii potrafiliśmy się zjednoczyć nie tylko podczas zbiórki pieniędzy ale również modlitwy. Krystek był żywym uczestnikiem tego forum. Wszędzie go było pełno. Często wypowiadał się w wielu różnych wątkach. Starał się wspierać wielu z nas swoim doświadczeniem. Po informacjach o tragicznym zaginięciu i śmierci Krystka to forum dla mnie się zmieniło. Śmierć Krystka pozostawiła małą pustkę, z drugiej jednak strony pokazała mi jak wspaniali ludzie tworzą to forum. Cieszę się, że mogę być jego częścią. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Jako naród,społeczność mamy różne opinie ale w ciężkich chwilach potrafimy się jednoczyć. I to jest piękne. Wzruszające są słowa pani Moniki, dla Ciebie Darku wielkie podziękowania za podjęcie i poprowadzenie inicjatywy.... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Kolejna łza w oku, a dużo cierpienia w pracy widzę i czasem myślę, że obojętnieje. Jednak nie. Uważam też - choć nie miałem przyjemności Krystiana poznać, acz wędkarz mnie pewnie zrozumie - że z każdej zamieszczonej jego fotografii biło wręcz jak żył swoją pasją, jak wędkarstwo dawało mu napęd...i z całą pewnością wędkarstwo nam go nie odebrało. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Dziękuję Patryku.Pragnę poinformować, iż w dniu dzisiejszym wpłynęły do mnie jeszcze pieniążki od 2 kolegów w wysokości 75zł. Zostaną one przelane na konto pani Moniki. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 @siwypike - słowa uznania i podziękowania. Łatwiej pisać, bo po przeczytaniu Twojego postu z zacytowanymi słowami żony Krystiana - Pani Moniki, gardło się ściska i pewnie słowa bym z siebie nie wydusił. Robert. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Fajnie, była nas ponad setka , myślę że daliśmy radę i teraz każdy wie, że wędkarze to jedna rodzina! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 [*] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 [*] Spoczywaj w pokoju Krystian. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maro1947 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Cały czas nie mogę w to uwierzyć. Jeszcze wczoraj byłem w wątku "Nasi milusińscy..." i oglądałem zdjęcia wysłane przez Krystiana oraz czytałem jego komentarze... Nie znałem człowieka, ale i tak bardzo jego śmierć mną ruszyła... Edytowane 1 Listopada 2014 przez tomala89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo1975 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzio 72 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 {*} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 1 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil098 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi