robert.bednarczyk Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ciężko będzie Im świętować bez Krystiana,.... trudno będzie o uśmiech. Może jednak dzięki nam pojawi się on choć na krótką chwilkę i nie tylko dlatego, że pieniądze "jerkbaitowa gwiazdka" przyśle, ale przede wszystkim, że pamiętamy. Koledzy naprawdę warto poświęcić tę chwilę i te parę groszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 KrystekWolf - Świąteczna Pomoc dla rodziny Krystkawell done PSna 6 stronie jest informacja z nr konta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Hop do góry! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SALAR80 Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 Panowie Święta idą wystarczy odpuścić po dwa wobki ktore i tak zostaną w wodzie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 ..koledzy, idą święta..na pewno niełatwe dla pani Moniki...Niech każdy, w miarę możliwości dorzuci swoją "cegiełkę"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 Drodzy koledzy.Dzięki naszej świątecznej akcji udało się zebrać1450zł. Łącznie wzięło udział 27 osób. Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję. Chciałbym również przekazać "szczere, dozgonne i wdzięczne" (jak sama to określiła pani Monika) wyrazy podziękowania za wsparcie i pomoc, którego udzieliliśmy rodzinie tragicznie zmarłego Krystka. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 18 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 Witam. Przepraszam, że przegapiłem ale nie miałem czasu i nie mogłem się jakoś zebrać żeby wystawić aukcję/ogłoszenie.Wystawiłem na sprzedaż 2 przynęty z pod mojej ręki dedykowane na szczupaki - http://jerkbait.pl/topic/49914-s-sprzedam-woblery-szczupakowe-handmade-dla-krystka/Przychód z tej auckji w 100% zostanie przesłany na pomoc dla rodziny Krystka.Mam nadzieję, że nie narobiłem zamieszania i zapraszam do kupowania. PozdrawiamM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Drodzy koledzy. Kilku kolegów przelało jeszcze pieniążki na kwotę 420zł. Pieniążki przeleję na konto pani Moniki w dniu jutrzejszym. Serdecznie dziękuję. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi