godski Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, chciałem dać dzieciakowi bo i tak mam nówkę nie śmiganą, ale w takim razie niech leży i czeka na lepsze czasy. SObie nabyłem Curado 201INie spodziewałem się, Paweł, że przejdziesz na multiki.... Jerki też będziesz katował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Raczej nie na cegły, łowię na mniejsze, ale chcę trochę połowić na kopyta 6". Znajomy ma na nie dobre efekty sandaczowe jesienią, a nieprzyjemnie się rzuca czymś takim ze stałej szpuli. Stała zostaje, bo nie wyobrażam sobie łowienia mutikiem w nocy z zakrzaczonego brzegu. Chciałem dać 51 synowi a wziąć jego Citicę, ale co tam... Edytowane 22 Września 2014 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Zawsze z mlodym możesz sie wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 24 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) Problem w tym, że staram się młodego wdrażać i nie bardzo się jest jak wymienić. Edytowane 24 Września 2014 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi