witam wszystkich z zainteresowaniem przeczytałem wszystko co tyczy się jak w temacie echosondy lowrance z usa lecz nigdzie nie znalazłem informacji najnowszych które echa z gps (te nowe modele) działają na rynku euro i pl zamierzam się zakupić taki sprzęt i mam do wydania ok. 2 tys zl
Pytanie
toomi1-83
witam wszystkich z zainteresowaniem przeczytałem wszystko co tyczy się jak w temacie echosondy lowrance z usa lecz nigdzie nie znalazłem informacji najnowszych które echa z gps (te nowe modele) działają na rynku euro i pl zamierzam się zakupić taki sprzęt i mam do wydania ok. 2 tys zl
Top użytkownicy dla tego pytania
12
7
6
6
Popularne dni
21 Wrz
15
15 Wrz
13
23 Paź
6
16 Wrz
6
Top użytkownicy dla tego pytania
maweric 12 odpowiedzi
espe 7 odpowiedzi
psulek 6 odpowiedzi
Dano-G 6 odpowiedzi
Popularne dni
21 Wrz 2014
15 odpowiedzi
15 Wrz 2014
13 odpowiedzi
23 Paź 2014
6 odpowiedzi
16 Wrz 2014
6 odpowiedzi
Popularne posty
Dano-G
Trzeci raz na tym forum jest o tym dyskusja - zawsze zapraszam tego ,który to ogłosił żeby to udowodnił - nikt się nie zgłasza. moje sondy plus sondy kumpli - wszystko chodzi. A na razie ta teoria dla
Dano-G
Może masz rację - tylko nie chce się ujawnić nikt, kto by powiedział: tak, spotkało mnie. Kupiłem sondę ze Stanów i nie działa GPS. Teoretyzując - Amerykanin nie ma szans na urlop w Polsce z działając
Paprykarz
Myślę, że któryś moderator powinien przenieść tą dyskusję do innego wątku ponieważ w tym stanowi jakby off top Używałem zarówno Dragonfly Raymarine jak i Elite 7 w wersjach HDI oraz Chirp. Wnioski z
70 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi