Gugcio Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Dzisiejszy przylow Babka Kesslera na takiego gumowego robala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matusiak Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 A nam trafił się taki byczek na jaziowego wobka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Kolejne niespodzianki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 @guqcio hehe malutki babki masz fajnie kolowrot jak sie nazwa firma i ile rozmiar pozdrQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Krąp na 5-cio cm woblera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zdarzały już mi się podobne przypadki krąpie, leszcze, nawet spory Karp na woblerka ale i tak największym szokiem był dla mnie kiełb na 5cm Rapale oryginal ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Czesc z przylowów powyzej - jako gatunki obce - powinna zostac usmiercona. Czy tak sie stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Krąp na 5-cio cm woblera Ostatnio miałem przygodę ze spinningowymi krąpiami. W przeciągu kilu dni złowiłem z 20szt od 10 do 30cm. Brały na małe woblerki od 1,5 do 4 cm podczas prób kuszenia klenio-jazi na rafkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Czesc z przylowów powyzej - jako gatunki obce - powinna zostac usmiercona. Czy tak sie stalo? Naturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Mimo, że nie mój to wstawie tutaj ostatni przyłów kolegi. Już nie strzela... . Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homegeon Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Lecholek na Meppsa 00 long Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 miało być coś z zebami,bo i opad był i podbicie.a wzieło cos z warami jak i Pameli <_< .zdjecie nie oddaje tego ale miało to to prawie 15kg zassał 5cm relax moj ulubiony bait <_< na zdjęciu z moją ukochaną Paulinką . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 hasior Jaka była pierwsza myśl po zacięciu? Przypon z FC jest hand made, czy seryjny (jeśli tak, to jaki)? Pozdrawiam i szczerze zazdroszczę przyłowu Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Wczoraj w Lubiczu koło Torunia poniżej zapory na Drwęcy młody spławikowiec złowił przy mnie 20 cm fląderkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 he pierwsza myśl to oczywiscie optymistyczna na maxa dwu cyfrowy sandał ,druga to moze jednak sumek a trzecia myśl to O KUR... ale to jak juz zobaczyłem fiszkę <_< jak to kiedyś napisał Jacek Kolendowicz z WŚmałą rybke wszystko zeżre <_< przypon kręciłem z FC Sufixa Pline 15lb,agrawka spinwal, linka głowna PP15lb kij 17lbs ot tyle, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 To z Sufixa czy Pline? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 sorki chciałem napisac I-LINE InvisiLine,sufixa oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 hasior, gratki za odkurzacza. Napisz jeszcze na jaki zestaw, bo raczej nie na 2.5 LBS .Pozdro dla wędkującej parki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 ... a tak BTW, ale się ten karpik zarumienił, będąc w rękach Twojej ładniejszej połówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 dzięks @patuplećka 15lb przypon FC 15lb kij st.Croixa 17lb 2,30m powolny opadzik mojej ulubionej przynęty na wszystko <_< czyli relax 5cm opalizujacy na fiolet z brokatem.walnięcie istnie agresywnego sandała,odrazu z ostrym odjazdem na hamulcu przekonany byłem ze to coś innego murował do dna niemiłosiernie <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 A Ty ciągle polujesz na szczupaka z paprochem?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2009 siemka @Rochnieno nie z paprpchami,tak jak zawsze,jak nie nato to kombinuje na cos innego,ale od małych wabików nieuciekam przyznaję <_< ten dzień łowiłem kopytem nr 4L Relaxa nic sie niedziało to zmieniłem i benc taka niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 A to moje dzisiejsze sandaczowanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreyk1984 Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 hehe nie mam pytań:-) Ostatnio leszczyk prawie 70cm na Teil Dencera, dodam ze za pysk teraz ten lin W sobotę walczymy tylko że leszcze ani liny nie beda sie liczyły <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragond500 Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Krzysiu tym razem po ładnym trenningu nie masz SZANS ( i tak pewnie przegram ) :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi