Kamil Z. Opublikowano 27 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Panowie pięęęęęękne przyłowy Kontynuując obuwniczy wątek... <_< PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Pasiasty, na grunt ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 (...)Ale dość off-topa bo nas admini pogonią , albo żeby im troszkę oczy zamydlić coś dla przypomnienia z przyłowów 2008PZDRZanderixAle jak ładnie paluszki schowałeś, coby go ładnie zaprezentować - szczupacza szkoła zostaje we krwi, nie ma co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Pasiasty, na grunt ??????Aaaaaa.....Mea culpa! Zdrada się wydała... Czasem zdarza mi się siąść z kolegami, karpióweczką i piweczkiem w dłoni <_< Choć na spina też się takie przyłowy trafiały, ta fotka była pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 MÓJ OSTATNI PRZYŁOWIKŻYLETA 50+ NA PAPROSZKA PODCZAS JAZIOWANIA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Fajny Lechol, troszkę powoził uuu nawet wysepke tarłową ma.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 31 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Wysypkę trałową ma, to i agresywny się zrobił pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 DZISIEJSZY PRZYŁÓW! TROCHĘ MNIE POWOZIŁ,ALE KIJ PRZETESTOWANY I ŻYŁECZKA 16TKA WYTRZYMAŁA!MUSIAŁEM Z NIM ZEJŚĆ Z 50 METRÓW ZANIM ZATRZYMAŁ SIE NA ZALANYCH TRAWACH,TYLE ŻE ZEPSUŁ SUPER JAZIOWISKO. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Pewnie fajny hol był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Ale tu chyba nie obowiązuje zasada C&R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 No mam nadzieję, że tym razem było Catch and Take, a może nawet Kill Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 I mi przytrafił się dość nietypowy przyłów,miał być opadowy sandacz a był........Miejsce dość charakterystyczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 hehehe pieknie dorsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi