Tszonek Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Heja Coś tam pomalowałem niestety nie jestem zadowolony nawet w najmniejszym stopniu z tego malowania... Ale postanowiłem jednak udostępnić. Następnym razem powinno być już znacznie lepiej!kol. @Pride Jeśli coś z tego sobie wybierzesz to jutro leci paka:). Wybaczcie kiepską jakość zdjęć, fotki robione przy słabym świetle w piwnicy... Pozdrawiam 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Nie narzekaj, dobrze wyglądają Jeśli to nie byłby problem to chętnie przygarnąłbym tego całego białego duszka ( 7 zdjęcie, w samym centrum), albo tego z ostatniej foty (pstrągi go polubią) odwdzięczę się już wkrótce ( za 2 tyg-3tyg zjeżdżam do domu) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 jakieś tam rybki łowią więc nie jest najgorzej, jednak wiem że dam rade lepiej i wciąż próbuje! Ten z ostatniej fotki poszedł już do teścia do Szwecji ;xxx Ale jeśli zjeżdżasz dopiero za 2-3tyg to właśnie impregnuje 15 sztuk właśnie tego modelu więc powinienem się wyrobić Kumpel połowił na tego wobka sporo szczupaka (2 tyg temu w kilka godzin 12 sztuk ;xxx) Ja również ostatnio pare upolowałem, jednak postanowiłem go troche zgasić i dostał mniejszy ster więc zaczął również łowić okonki to może i pstrąga skusi A co do "duszka" to on wcale nie taki cały biały Ale jeśli Ci sie podoba to żaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 12 szczupaków to ja w całej swojej "karierze" nie złowiłem podoba się, podoba odłóż mi go i wyślij razem z tamtym co dopiero jest w początkowej fazie powstawania, nie ma pośpiechu, ma razie i tak nimi nie pomacham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 http://jerkbait.pl/uploads/monthly_10_2014/post-56784-0-03573800-1414629500_thumb.jpgCzy ja dobrze widzę? Przednie oczko jest zamontowane poziomo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Jak tak teraz patrzę to rzeczywiście tak się wydaje, ale jak się przechyli głowę to już jest ok taka perspektywa zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Oczko jest pionowe, ale faktycznie na fotce wygląda tak jak piszesz @Prideoki wyśle je razem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 17 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) Kilka fotek dżerka 12cm 35gram. Jak na pierwszą w życiu tego typu przynęte jestem zadowolony z pracy, z malowania - nie ;x. Po pierwszych testach ma juz rybke na koncie więc jest git . Troche dałem ciała z przednim oczkiem, powinno być wyżej i myśle że praca była by dużo lepsza... Przy kolejnych będzie lepiej Na zdjęciach po pierwszej warstwie lakieru. Fotki oczywiście słabe robione w garażu :/ Pozdrawiam Edytowane 17 Listopada 2014 przez Tszonek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Nie narzekaj na malowanie Łukasz. Kiedyś zrobiłem swą pierwszą boleniówkę w podobnym malowaniu i w drugim rzucie (bo pierwszy był po to by sprawdzić czy wobler w ogóle chodzi) dmuchnął mi taki boleń, że poszedł ze wszystkim .Nigdy się nie dowiem czy to fart, czy wobler był świetny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Dzięki Łukasz za niespodziankę. Wrzucam bardziej doświetlone foto. Ciekawe malowanie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Też takiego mam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 ciekawe woblerki malowanie fajne:) jest juz czym machac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Dzięki Panowie Dzięki Łukasz za niespodziankę. Wrzucam bardziej doświetlone foto. Ciekawe malowanie Obraz 025.jpg Dzięki za fotkę Myślałem że zauważyłeś odrazu jak paka przyszła ale jeśli tak no to spóznionia niespodzianka Oby coś połowił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Dokładnie Dobrze, że nie wyrzuciłem koperty od razu bo nawet bym nie wiedział Jeszcze raz dzięki.Pozdrówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 26 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Nie ma za co podeśle jeszcze coś ze szczupakowych bo widziałem że troche szczupaka jest u Ciebie Tylko fotki niestety dopiero jutro może coś wybierzesz Pozdro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 (edytowane) Hej coś tam wyskrobałem więc zaprezentuje Szczupakowo okoniowe 8cm 7gram bez kotwic pływająceNiestety w kilku sztukach nie dosuszyłem podkładu (chciałem być zbyt cfany ) i przy ogonku sie zmarszczyły Poczyniłem również pierwszą próbę odbicia łuski Kolejne są 13,5cm 23gramy bez kotwic wobki szczupakowe (w fazie testów) Uklejki 9cm 8 gram bez kotwic (w fazie testów) Cała rodzinka wystrugałem również 10szt. modelu który widnieje na początku tego posta w wersji 5,5cm waga jeszcze nie znana zobaczymy co z tego będzie Oraz kilka maluchów kleniowych (na fotce mój pomocnik który lubi czasem zajumać wobka i gdzieś schować -.- ) Standardowo wybaczcie jakość zdjęć oraz spam ilością Pozdrawiam Ps.Koledzy @Pride oraz @BARENZ jeśli coś się Wam spodoba piszcie na priv lub tutaj w wątku Edytowane 27 Listopada 2014 przez Tszonek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Foty żelazkiem robisz ?!? ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 foty robione kotem Niestety moja cyfrówka nie daje rady, do tego nigdy nie jarały mnie fotki i po prostu przyznaje się..... nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Woblery wyglądają bardzo fajnie, zwłaszcza te alu wybieranie w tym przypadku jednak odpuszczę z jednej prostej przyczyny- ze szczupakiem u mnie baaaardzo krucho. Leżałyby tylko w pudełku. Poczekam na coś pod klenia i pstrąga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Klenio na Twojego woba 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Widzę Łukasz, że się rozpędzasz. To dobrze Ten z pomarańczem na brzuchu bankowo będzie dobry.Mateo - gratulacje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dzieki wielkie Mateusz za fotkę Super kleniuch! Dzięki Marcinie, staram się i próbuje ale to nie to jeszcze .... Wątek troszke zaniedbałem mimo iż wystrugałem ok 100 wobków, ale raczej nie ma czym się pochwalić... Dlatego właśnie nic nie wrzucam...Ale postaram się pyknąć dziś kilka fotek aby przedstawić nad czym działam. Pozdro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 (edytowane) Heja! Na warsztat wjechało kilka nowych wzorków oraz kilka juz przerabianych Około 50 korpusów więc troszke zabawy jest Pomalowałem również kilka wobków, ale niestety zakupiłem mazak do płyt którym podmalowałem skrzela i oczywiscie wszystko spłynęło :/ Uklejki w różnych rozmiarach od 5cm do 8cm będą to pływające wobki ze sterem oraz Bezstery Ósemki w folii Szósteczki Dziwolągi "Karaski" Oraz na próbę dwie "błysteczki podlodowe" (te kropeczki to jakieś paprochy z brykietu ) Uwagi mile widziane Pozdrawiam Edytowane 31 Grudnia 2014 przez Tszonek 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badtobone Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 bardzo fajna, mila dla oka robota;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Wreszcie jakieś konkrety wyglądają super i już się nie mogę doczekać mojej paczuszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi