Tszonek Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 muszę Cie zbajerować nad wodą na jakieś "machniom" Tomku aż musiałem użyc SJP aby odnalezc znaczenie słowa "machniom" Bardzo chętnie! Mam nadzieje że niebawem zobaczymy się gdzieś to coś Ci sprezentuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Tomku aż musiałem użyc SJP aby odnalezc znaczenie słowa "machniom" (...)Łukaszu! "Czterech pancernych" nie oglądałeś?! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Łukaszu! "Czterech pancernych" nie oglądałeś?! Oglądałem baaaaardzo dawno i szczerze mówiąc nie pamietam tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Z tymi Pancernymi to trochę jak w tym dowcipie -"A Twoja Stara to jest taka stara że w szkole miała ruski zamiast angielskiego";)Sorka za OT Edytowane 15 Marca 2015 przez mazur.t 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 17 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 (edytowane) Duża ukleja 8cm 8 gram schodzą do ok 1,5m Muszę popracować nad nacięciem na ster, bo wygląda to conajmniej nie miło :/ Edytowane 17 Marca 2015 przez Tszonek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Bez sterowe boleniowce 5,5cm Troszke lakieru zebrało się na dupce, ale następnym razem coś się zaradzi.Co do pracy wyszły dość fajnie łepek leci prosto, dupka na boki + lusterko Na warsztacie troche różności (fotki niestety z telefonu ;x) Między innymi nowe "płoteczki" zobaczymy co z tego będzie oraz trochę karasi 9,5cm wagowo hmmm zobaczymy ile wyjdzie ostatecznie ale około 20-23gramy (niestety tu również fotka z tel. ) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 18 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Ostro jedziesz z koksem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Przez ostatnie 3 miesiące przerobiłem kilkaset wobków i cały czas staram się coś poprawiać i robić coś nowego... dużo idzie do kosza ale za to kilka modeli jest już zrobiona niemal że na cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 No Łukasz jest postęp w malowaniu. Dobrze to wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Jedziesz ostro. Najbardziej podobają mi się ukleje, bolenióweczki z alu - łuseczka robi swoje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Heja Troszke zastoju w warsztacie z powodu braku materiałów... Jak narazie doszły oczka (fotka z tel. niestety ) Odwiedziłem też Liwiec i przy okazji potestowałem trochę wobków 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Deklasujesz Wyszkowskich dłubaczy!Bardzo ładne, czyste i schludne.Trzeba będzie częściej tu zaglądać Gratuluję! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Deklasujesz Wyszkowskich dłubaczy!Bardzo ładne, czyste i schludne.Trzeba będzie częściej tu zaglądać Gratuluję! Dziękuje bardzo Przemku! Szczerze powiem, że osobiście nie znam w Wyszkowie nikogo kto struga Ale słyszałem, że kilka osób coś tam działa Na warsztacie karasie 3,5cm z przeznaczeniem na wybrednego okonia z pewnego "stawu" w mojej okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 No i musze wkońcu ogarnąć maske... Na malowanie czeka ok. 50 wobków ;x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Dasz radę Pomyśl co musiał czuć np. Tomek1988 jak robił tą ostatnią serie. Przynajmniej będzie czym kusić rybki 3mam kciuki i życzę powodzenia Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Wil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Dzięki Wil No Tomek pojechał na grubo moja największa "seria" liczyła ok 70 sztuk więc nie mam co startować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutekjelonki Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Stóweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 100 lat zdrówka i taaaaaaakiej ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARENZ Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Heja Troszke zastoju w warsztacie z powodu braku materiałów... Jak narazie doszły oczka (fotka z tel. niestety ) DSC_0021.jpg Odwiedziłem też Liwiec i przy okazji potestowałem trochę wobków P1040984.JPG P1040986.JPGP1040987.JPG P1040988.JPGWObki fajne Łukasz Gdzie to taki fajny Liwiec płynie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Seta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Najlepsze urodzinowe Niech marzenia się spełniają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Najlepszego, może się kiedyś złapiemy wreszcie w tym Pułtuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Dziękuje Panowie za życzenia! Mam nadzieje, że się spełnią WObki fajne Łukasz Gdzie to taki fajny Liwiec płynie?Marcinie fotki były robione na wysokości wsi Świniotop, szczerze mówiąc to jest to jeden z najmniej interesujących odcinków w mojej okolicy Najlepszego, może się kiedyś złapiemy wreszcie w tym Pułtuchu Mam nadzieje W maju napewno polatam troszkę za Pułtuskimi bolkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Próbuj na polonii i śluzie przy rosyjskim cmentarzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 14 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Piotrek dzięki za radę! Polonię odwiedziłem nie raz, ale przy cmentarzu hmmm... zupełnie nie wiem gdzie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi